13 °C

Комисията на Босия го разобличи, че е с отнета книжка

Николай Колев - Босия се оказа рецидивист на пътя. Той е с отнета шофьорска книжка заради куп нарушения.

Според него обаче той не е извършил престъпление, а само нарушения на пътя.

От Главна дирекция "Национална полиция" представиха в ресорната комисия данни за нарушенията на Босия, извършени в периода 2002 до 2012 година.

Босия е с глоба заради несъобразяване на поведението с пътните сигнали и пътна маркировка.

После е хванат от КАТ, че не е пропуснал насрещно движещ се автомобил при завой. След това е заловен да кара без книжка. 

Карал и кола, която не е преминала технически преглед. Полицаите го залавят да шофира и с превишена скорост.

Друг път пък отнел предимство на пешеходци.

Заради всичко това е с отнети всички 39 контролни точки. Все още няма възстановени права за управление на МПС.

"От всички места катаджиите ми искаха пари", подчерта той.

Босия обясни, че не му се слушат глупости. Защитниците на Николай Колев скочиха и обявиха, че присъстват на трибунал. Заседанието се опорочавало. Пред медиите той посочи, че трябвало да се прави разлика между престъпление и нарушение, а той не е извършил престъпление, а е без книжка заради нарушения.

Николай Колев - Босия проведе 81-дневна гладна стачка в знак на протест срещу корупцията, която допуска войната по пътищата.

Оставката на Московски беше поискана като знак за започване на борбата с корупцията, която отнема живот. Босия започна гладната си стачка, но едва след 30-тия ден властимащите му обърнаха внимание, като министър Валентин Радев и председателят на Народното събрание го посетиха и в дома му.По-късно бе сформирана временна парламентарна комисия, която да разгледа сигналите на Босия, но протестиращият не беше доволен от работата й, която, по думите му, беше отбиване на номера.

Комисията проведе вече няколко заседания, а междувременно ръководството на "Автомобилна администрация" беше поето от Бойко Рановски, а министър Ивайло Московски подаде оставка.

Утре се очаква в Народното събрание да се гласува и за нов министър на транспорта в лицето на Росен Желязков.

Източник: news.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ен
    ЕНДЕЛКО -ПЪРДЕЛКО
    3 0
    12:03, 20 сеп 2018
    Абе4 няма ли да се намери един благодетел да купи обувки и чорапи на този БОСИЯ най после Ами той се прочу не само у нас ами и в ЕВРОПАТА
Последни новини