Младежкото обединение на БСП в област Пловдив има нов координатор

Атанас Тумбалев е новият областен координатор на Младежкото обединение на БСП в област Пловдив, съобщиха от пресцентъра на социалистите.

„Клубовете на младежкото обединението в областта  проведоха значителен брой мероприятия, част от които вече са превърнати в традиция. По инициатива на членовете са реализирани инициативи, насочени към децата и младите семейства. Националната кампания на БСП за защита на жените и децата от насилие обедини усилията на клубовете на МО и ОЖС в Пловдив област.”, сподели по време на отчетно-изборното събрание на Младежкото обединение  досегашния координатор за област Пловдив Атанас Телчаров. Той отчете дейността на клубовете , споделяйки, че с редица свои инициативи и мероприятия Младежкото обединение е променило  представата за  БСП.  На провелият се избор, с  пълно мнозинство членовете на Областния съвет на Младежкото обединение избраха за  координатор  Атанас Тумбалев. Двадесет и осем  годишният икономист, магистър по „Стопански и финансов контрол”, е член на БСП от повече от 8 години. В момента е  зам.- председател на структурата на БСП в община Стамболийски, два мандата председател на МО в общината, член е и на  НС на МО в БСП. Експерт местна политика, два пъти е избиран за общински съветник, като е бил и зам. - председател на Общински съвет Стамболийски. На предсрочните парламентарни избори през 2017 бе кандидат за народен представител в 17-ти МИР.

„Ще работя за разширяване на влиянието на  Младежкото обединение и на БСП. Ще доразвием и взаимодействието си с неправителствени организации и със симпатизантите на социалните идеи, чийто радетел е БСП. Предизвикателство пред нас ще е и участието ни в предстоящите избори за ЕП и разбира се,  Местните избори, като се надявам представителите на младежкото обединение в местната власт да се увеличат.”, така Атанас Тумбалев очерта непосредствените  задачи пред младите социалисти.

Parvomai.NET

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Пи
    ПИТАГОР
    14 -1
    10:54, 20 сеп 2018
    тедо ма тва нас обикнувените антикомунисти како ни интирисува ма или ти просто си запълваш времето с некви статии. пиши нещу за пърумайскоту младежку бсп дето го няма никакво.пиши какви инициатива са предприели да съборят винету от власт тува жъ е по интиресно както за нас антикомунистическите читатели на тоя сайт така и на комунистите които жъ съ радват да разберат какво са свършили младите комунета но явну нищу ни са свършили и ти ми пишеш кой бил главния млад комунист на област плоудиу. Земи напиши по идна статия кой е главния младеж чирак на винету за плоудиу кой е главния шеф на младежите на атака освен ако не са го тикнали в плоудиуския диспансер и от там да прокламира идеите на болен кажи кой е главния младеж за плудиу на националния фронт за да знаем кой младеж стои на фронтовата линия и кога ще се спаси България, кой е главния младежки фес за плоудиу. нимой само за комунистите пиши искаме да знаем за младежите от сичкуту политически партии
  • 2
    Лу
    Лудото Коле
    16 -1
    15:36, 20 сеп 2018
    Пичове,
    не ни интересува кой каква длъжност е заел, или кое комуне техните са притикали някъде.
    Тоя пич само като му видя хитрата мутра ми става ясно за какво става въпрос. КОЛКО сте такива из Пърумай? Колко сте? Не разбирате ли, че само вье останахте...то други няма (вье и братята мангасарян).
    град Пърумай е затънал в "НИЩО-НЕ-СЛУЧВАНЕ". Освен да играйте хура със знамето, за друго не ставате.
    Какво се случи тая година в Пърумай? Мина Великден, минаха майските тържества, мина лятото, мината негово светейшество Панагиря, дойде първия учебен ден....и КО СА СЛУЧИ?
    Ново предприяте ли отвориха? Подобриха с нещо инфраструктурата ли? Ремонтираха нещо ли? НЯКАКВА ИНОВАЦИЯ Ли влезе в употреба? Нещо промениха ли? Не. айде със здраве.
  • 3
    Ве
    ВЕТЕРАН.
    4 0
    09:34, 22 сеп 2018
    Може ли млад човек да е от БСП бе тва са толко неориентирани хора ама техните са някви комунистически клечки и продължава и той ужас те ликвидираха та държава те не са за показване камоли статии да им слагаме като бягаха с куфарчета пари никой ги не написа ужас ужас.
Последни новини