Eд Шийрън се е оженил тайно?

Изображение 1 от 2

    Eд Шийрън може вече да се е оженил за приятелката си, Чери Сийборн. Те са сгодени от известно време и се говореше, че сватбата ще е през 2018 г., но 27-годишният певец каза, че не иска да дава на личните неща прекалено голяма публичност. Затова и се зародиха слуховете, че може вече да е женен. Всъщност може и да са, излиза от скорошно интервю. Ед нито потвърждава, нито отрича в прав текст.

    Репортер на Access го попитал за детайли за сватбата, избрали ли са дата и къде ще бъде. Вместо да даде конкретен отговор, Ед само посочил пръстена си. Той носи сватбена халка, която Чери му подари като годежен пръстен. Журналистът приема, че това означава, вече е женен.

    "Това е вълнуващо! Честито, приятелю! Поздравления!", казва той. Как се измъкнахте? Ед отговорил: "Ами никога не правя нищо прекалено публично."

    Пред Entertainment Tonight изпълнителят коментирал:

    "Не харесвам големите тълпи от хора по хубави поводи. Никога не съм искал сватба с много хора". Той споделил, че харесва малките и скромни церемонии.

    Това не е първият път, в който тръгват спекулации, че Ед Шийрън вече се е оженил. През февруари самият той каза, че вероятно никой няма да разбере, когато той мине под венчилото.


     

    Източник: tialoto.bg

    Видеа по темата

    Коментари в сайта

    Последни новини