Свалят от ефир предаването на Милен Цветков

Вечерното делнично предаване с актуални теми от изминалото денонощие - "Часът на Милен Цветков", няма да се завърне в ефир тази есен. Журналистът отказа да коментира новината.

"В късния часови пояс, на мястото на "Часът на Милен Цветков", телевизията ще продължи излъчването на забавно съдържание, филми и сериали, съобразно предпочитанията на зрителите, посочени в актуалните проучвания на аудиторията", съобщиха от "Нова" в официално съобщение за есенния сезон на телевизията.

Милен Цветков не за първи път остава без ефирно време, но винаги се е завръщал в телевизията. Сега обаче водещият е решил да напусне "Нова". Медията обясни решението си за сваляне на предаването така:

"Нова Броудкастинг Груп определя програмната схема на телевизионните си канали на базата на детайлно проучване на зрителските интереси. Данните сочат, че в късните часове аудиторията на "Нова" предпочита забавни продукции, филми и сериали. През есенния сезон телевизията ще заложи на такъв тип съдържание на мястото на "Часът на Милен Цветков."

Източник: dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини