13 °C

Загиналите в днешната катастрофа са били преселници в Православен

Село Православен е в потрес -Сергей Серафимов, Юсеин Рашид и Фахри Юсеин - тримата млади мъже, загинали в страшната катастрофа с трактор край Първомай рано тази сутрин са оттам, съобщи БЛИЦ. Те отскоро са се преселили в първомайското село от Кърджалийско. Пристигнали в Православен заедно с родителите си, които искали да гледат тютюн. Жертвите са на 25, на 29 и на 30 години и са работели в сферата на строителството.  Предполага се, че Юсеин Рашид шофирал возилото-ковчег. 

Пред БЛИЦ разследващи са коментирали, че вероятно колата на тримата  се е движила много бързо, защото  се е забилиа с огромна сила в ремаркето на трактора. Две от телата са открити извън колата, на пътя. Касапницата е била страшна. Мили са асфалта, преди да пуснат движението, което вече е освободено. Село Православен е потънало в потрес от случилото се. Никой не знае накъде са отивали младите мъже. Селото е в траур.

Parvomai.NET

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (8)

  • 1
    Ва
    Васко
    10 -46
    13:17, 12 авг 2018
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • 2
    Го
    Гост
    7 -6
    14:46, 12 авг 2018
    Господин Васко тука турчин българин ли ще гоним
  • 3
    Го
    Гост
    3 0
    14:48, 12 авг 2018
    В 5 километров път 2 коли щяха да се качат върху мен карат като кьорови
  • 4
    55
    5555
    27 0
    15:01, 12 авг 2018
    Има ли значение от каква етност са никой от нас не е застрахован нито ние . нито нашите деца . Единственото нещо което можем да кажем е Съболезнование на семействата.
  • 5
    Ма
    Манев
    9 0
    16:12, 12 авг 2018
    Стига стази висока скорост! Сигурен съм,че трактора и ремаркето са нямали никакви светлини. Защо,за това не се споменава нищо,чий е трактора?
    • Ро
      Росен
      2 0
      18:08, 12 авг 2018
      Случвало ми се и на мен така без пуснат буркан без тръгълник от зад на лимаркето и се движи по главен път . Все едно пътя е на баща му и аз щях да се хакна така точно на звой.
  • 6
    Пи
    ПИТАГОР
    8 0
    18:32, 12 авг 2018
    Ава росенчо за какво са ти дадени тия очички и тия фарове на кулътъ росенчо. Яз жъ ти кажа очичките са ти дадени да гледкаш а фаровете да осветяват там дето гледкаш ако се внимава малко всичко ще е наред. Но в българия е така постоянно измислят някакви нови закони изисквания и темподобни а не разбират че всичко е в глъвътъ на хората а там закон не важи. Просто младите хора си мислят че живота е компютърна игра но за съжаление човек не може да си направи сейф преди трагедията. Жалко за загиналите млади хора но на всички трябва да е ясно че когато човек седне зад волана трябва да мисли само за това а не че се е скарал с жена си с шефа си че е правил или ще прави кекс че му се е случило нещо важно положително или отрицателно в живота. Ей тия неща не стават със закони а с правилно усещане за живота.
  • 7
    Де
    дефланелия
    8 -1
    21:30, 12 авг 2018
    To,че тракторите на тия тютюнджии нямат нито мигачи ,нито светлини и завиват както им дойде ама неможе да си на събитие до някое си време и от там на дискотека и са карали с висока скорост пък може и да са пили и така стават белите.Жалко за младите хора,изпотрепаха се по пътищата.
Последни новини