Facebook Dating ще е функция за запознанства в социалната мрежа, а не ново приложение

Facebook тестват няколко различни инструмента, с които да превърнат социалната мрежа в по-сериозен конкурент на Tinder и Match Group. Още в началото на май по време на конференцията F8 бяха демонстрирани няколко подобни функции, позволяващи запознанства с нови хора. Според последните данни на TechCrunch компанията не възнамерява да представя ново мобилно приложение. Вместо това Facebook Dating ще бъде функция, която е интегрирана директно в социалната мрежа.

Финалната версия все още не е готова, тъй като са необходими още тестове от разработчиците. На този етап само служителите на Facebook могат да я използват, но до няколко седмици функцията ще е налична за всички. Благодарение на тях виждаме и първия скрийншот, който показва как изглежда интерфейса на Facebook Dating. Новата функция за онлайн запознанства ще е предимно за хората, които търсят сериозна връзка и ще се възползва от огромното количество информация, което Facebook вече знае за нас.

След като активирате Facebook Dating ще можете да виждате само профилите на хора, които също използват тази функционалност. В този случай входящата и изходяща кореспонденция няма да бъде споделяна с News Feed емисията от публикации в акаунтите ни. Ако желаете приятелите да виждат комуникацията ви във Facebook Dating ще можете да ги добавяте във всеки един момент. Новата функция ще предложи и интеграция с Facebook Messenger и WhatsApp приложенията, които също се притежават от компанията.

Източник: digital.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини