Бен Афлек и Мат Деймън в истинска история за схема с милиони долари

Само преди няколко дни бе публикувана статия за бившо ченге, успяло да изработи схема за спечелването на милиони долари, благодарение на игра на монополи от веригата за ресторанти McDonalds. Джером Джейкъбсън и неговата мрежа мафиоти, наркотрафиканти, собственици на стриптийз клубове печелят всяка награда в продължение, докато ФБР не финализира успехите им.

Веднага се заговори, че тази история е задължителна за филмиране и започна истинска битка за правата върху нея. Няколко студиа се опитваха да откупят правата, като сред звездите, проявили интерес да участват се споменават имената на Кевин Харт, Стив Карел и Робърт Дауни Младши.

В крайна сметка FOX надделя над кункуренцията и разполага със железен екип. Бен Афлек ще режисира бъдещия филм, а в главната роля ще бъде Мат Деймън. Двамата стари приятели от години обещаваха да се съберат в общ проект и сега, 20 години след „Добрият Уил Хънтинг“, предстоящото им начинание изблежда обещаващо.

Върху сценария на новия филм ще работи тандемът Пол Уерник и Рет Рийс, създали двете части на „Дедпул“. Очакваме те да се представят отново на
 

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини