Представят официално новият състав на ФК "Арда" пред феновете

Безапелационният шампион на Трета лига и носител на Купата на Аматьорската лига АРДА Кърджали ще представи официално състава си за новия сезон 2018/2019 във Втора лига. Събитието е насрочено за 21 юли/събота/ от 17.00 часа на изцяло обновения стадион АРЕНА АРДА. След представянето на футболистите и треньорския щаб, ще се изиграе контролна среща с отбора на БОТЕВ Гълъбово. Началният час е 18.00, а входът е свободен.

Ръководството на клуба кани всички свои привърженици от Кърджали и региона на официалното представяне на отбора. „Вярваме, че феновете на АРДА ще подкрепят своя любим клуб и всички заедно още веднъж ще докажем, че Кърджали е футболен град, с дълбоки традиции и невероятна публика“, изразиха надежда от клуба. През настоящия сезон АРДА ще разчита изключително много на подкрепата на феновете както в домакинските мачове, така и при гостуванията.

Припомняме, че АРДА се завръща във втория ешалон на българския футбол след 22-годишно прекъсване. Отборът се подсили с изключително класни състезатели, но и запази основните си играчи.  Новите в отбора са Венци Христов, Георги Андонов, Венцислав Бенгюзов, Румен Сандев, Архан Исуф, Веселин Марчев, Милен Стоев, Димитър Законов и бразилецът Лукас Крузейро Мартинс.

ФК "Арда"

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини