ФК"Арда" победи с минималното 1:0 "Хебър" от Пазарджик в контрола

Отборът на АРДА завърши подготвителния си лагер в Разлог с минимална  победа на Хебър Пазарджик с 1 на 0. Единственото попадение отбеляза бразилецът Лукас, който е на проби в отбора. Той се възползва от лошо избита топка от защитник на Хебър и с точен удар вкра топката в мрежата в 12-та минута. Двубоят бе пръв за най-новото попълнение на АРДА – Димитър Законов, който ще играе под наем при „сините“. Законов идва от Локомотив Пловдив, където през изминалото първенство бе капитан на отбора при U19, а в контролите до този момент при мъжете показа доста добра игра.

Елин Топузаков заложи на два различни състава, като през второто полувреме той направи доста смени. Появилите се футболисти създадоха доста положения за гол пред вратата на Хебър, но до второ попадение така и не се стигна. Малко преди края на срещата Венцислав Бенгюзов с уникален удар от около 30 метра уцели десния страничен стълб на противниковата врата.

Така равносметката за АРДА на лагера в Разлог е, три победи, едно равенство и една загуба. Тази събота е последната контрола срещу Ботев Гълъболово, която ще се играе в Кърджали. Срещата е на 21-ви юли от 18.00ч., и ще бъде официално представяне на отбора за новото първенство.

СЪСТАВ НА АРДА:

23 Месут Юсуф, 22 Кръстев, 7 Чанев, 3 Сандев, 2 Стоев, 25 Плахов, 6 Кямил, 17 Лукас, 98 Беркай, 39 Законов, 10 Ахмед

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини