Джон Бренън: Тръмп извърши държавна измяна

Бившият директор на ЦРУ Джон Бренън обвини президента Доналд Тръмп в държавна измяна. Това стана ясно от съобщение в "Туитър" на бившия топ разузнавач.

"Изказванията на Доналд Тръмп на пресконференцията в Хелзинки надхвърлят и превишават понятието за "особено тежки престъпления и постъпки". Това не е нищо повече от предателство. Не само, че коментарите на Тръмп са неискрени, той е изцяло в служба на Путин. Републиканци - патриоти: Къде сте?" Това написа в профила си във Фейсбук Джон Бренън.

След продължилата общо над четири часа руско-американска среща на върха в Хелзинки президентът Доналд Тръмп каза в присъствието на руския си колега Владимир Путин, че разследването за руска намеса в изборите е "бедствие" за САЩ и е разделило Америка от Русия.

Тръмп каза, че няма причини да вярва, че Русия се е месила чрез хакери в изборите в САЩ през 2016 г. с цел да му помогне. "Президентът Путин казва, че това не е Русия. Не виждам никаква причина, поради която трябва да бъде", каза президентът на САЩ.

Източник: news.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини