Първомай с най-много дъжд за изминалото денонощие

Първомай е мястото, на което се е изляло най-голямо количество дъжд в област Пловдив през изминалата нощ, съобщи Българското национално радио. Въпреки това няма наводнени сгради или непроходими улици, потвърдиха от Служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ – Първомай. Обяснението е, че дъждът този път не се е излял наведнъж.

Остава предупреждението за опасно време.

От 14:30 часа днес е спряно движението на моторни превозни средства по пътя Асеновград – Смолян. Причина за временното ограничение са паднали скални отломки на пътното платно на около 10 км. след Бачково, в близост до разклона за Югово.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Ра
    Радиовъзел Първомай
    18 -3
    20:16, 28 юни 2018
    В Първомай всичко е "НАЙ" !!! Краставиците са ни най-големи, безработицата е най-ниска, заплатите са ни най-високи!!! Това е град мечта! Защо ви е Берлин? Защо ви е Париж? Елате в Първомай!!! Всичко това щеше да е прекрасно, ако не го казвам с НАЙ-ГОЛЯМАТА ИРОНИЯ !
    • Се
      Седи си в обора!
      2 -8
      20:53, 28 юни 2018
      Млъкни бре комплексар. Виж коментара
    • Ст
      Стой си ти в обор
      2 0
      20:27, 29 юни 2018
      Като ти гледам начина на изразяване, родителите ти не са те пуснали на училище, а са те пратили да усвояваш изкуството на КРАВАРЛЪКА! Четейки коментара ти се убеждавам, че си завършен говедар! Стой си ти в обора и там си избивай животновъдските комплекси!
  • 2
    Пи
    ПИТАГОР
    6 -1
    09:05, 29 юни 2018
    Пропуснахте да кажите че най хубавия кметь имаме че най хубавата журналиска имаме че най хубавия сайт за новини имаме че в тоя сайт само хубави новини съ пишат по един хубав начин
Последни новини