22 °C

Изследователи на контакта с извънземен разум идват на конференция в Хасково

През март 1967 г. 16 ядрени ракети излизат от строя в две различни съоръжения за изстрелване. По същото време са забелязани кръжащи над базата Малмстром обекти, които охраната не могла да идентифицира, въпреки че се намирали на 9 метра височина. Военновъздушните сили провели задълбочено изследване във връзка с инцидента, но не могли да открият причината за него.

Робърт Салас е един от свидетелствалите за инцидента с неидентифициран летящ обект.

Салас бил заставен да подпише декларация за поверителност и бил помолен да не говори с никого за инцидента, включително със семейството си и други военни. И до ден днешен Салас смята инцидента за изключително странен.

Капитан Робърт Салас е завършил Американската военновъздушна академия. Работи в Мартин Мариета и Рокуел и прекарва 21 години във военнновъздушните сили. Във ВВС работи като ръководител полети, отговорник по изстрелването на ракети и инженер по ракетите Титан 3.

Детайлите за този странен и доскоро засекретен случай можете да чуете от самия Робърт Салас. Той ще бъде лектор в конференцията „Контакт с извънземен разум – бъдеще на човечеството и смяна на парадигмата“ в Хасково. Капитан Робърт Салас ще представи доказателства за умишлено прикриване на инцидента във въздушната база Малмстром през 1967.

Изследователи на контакта с извънземните от САЩ, Великобритания, Русия, България, Норвегия и Италия идват в Хасково на 3 и 4 ноември 2018 год. , Като медиен партньор на събитието, в следващи публикации ще ви представим и останалите лектори на конференцията.  

Проф. Лъчезар Филипов, единственият български учен, който се осмелява открито да заявява, че вярва в съществуването на чужд разум, е организатор и вдъхновител на този форум в България. По света се провеждат на различни места конференции на тази тема. За нас е важно да знаете, че феномена НЛО наистина съществува и за него говорят сериозни учени.

Не е необходимо да вярвате, че съществуват извънземни, но е добре да чуете фактите.

Регистрацията за посетители на конференцията вече започна на сайта на събитието.

Haskovo.NET


18 Коментара

Хороскоп за 18.09.2018

Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби
Моля, изберете зодия
Последни новини