Роботизиран куфар прави пътуването по-поносимо

През 1946 г. италианският автомобилопроизводител Пиаджо направи пътуването на две колела незабравимо преживяване като пусна на пазара скутерите Веспа, сега американското им подразделение Piaggio Fast Forward извежда удобствата на още по-високо ниво, като изобрети малък син робот на колела, който ви следва навсякъде, пренасяйки нещата ви. Гита може да побере до 20 кг (каса вино, малко ръчен багаж, закуски или 5-годишно дете). Той ще се появи на пазара през 2019 и може би ще е полезен само при ваканции в родината, защото не е ясно дали ще бъде допуснат на борда на самолетите. И все пак е някакво начало... Какви други изобретения биха направили живота на почиващите по-поносим?

Смарт очила

При достигане на крайната дестинация, те ще преминават на местния език и ще проектират изрази по ваш изобр, като “Изгубих се” и “Мога ли да гледам Световната купа тук?”

Домашен спрей

Разработен от специалисти, той улавя уханието на дома ви и го разпръсква върху възглавницата в хотела, за да не почувствате носталгия.

Успокояващо зашеметяващо оръжие

То може да се използа във всички транспортни средства за избягване на скука, деца, дискомфорт и умора от дългите пътувания. Въведете възрастта и теглото си, за колко време искате да сте извън строя и то ще изчисли от колко електрода се нуждаете.

Джапанки с аларма

Ако някой се опитва да ви открадне джапанките, телефонът ви ще започва да вибрира.

Лесно поставящ се катетър

В случай че някои заспи до вас в самолета, и тъй като е невъзпитано да събудите непознат. Катетърът ще е за многократна употреба, ако стрикто спазвате хигиенните изисквания.

Онлайн резервации на част от плажа

Разделете плажа на няколко стотин еднакви по размер зони, обозначете ги ясно с помощта на лазери и след това оставете хората да използват безплатно хотелския уай фай, за да са сигурни, че място 12 на редица D е тяхно и само тяхно в продължение на 3 часа на следващия ден. Добавете и възможност за плуване срещу 5 евро.

Универсални щепсели

Без нужда от адаптер. Как е възможно още да не съществуват? Как?

Източник: theguardian.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини