Наградиха учител и ученик на годината в Хасково

    Три награди „Учител на годината 2017/2018“, четири награди „Ученик на годината 2017/2018“ и приз „културен деятел“ бяха раздадени на официална церемония в зала „Хасково“ днес.

    В категория „предучилищна възраст“ бе избрана Ирена Лилова – учител с 33 г. стаж, като 18 от тях са в детска градина №16 „Славейче“. За учител на годината в начален етап на образование приз получи Данка Костадинова, която от 1999 г. е учител в ОУ „Св. Иван Рилски“. Учител на годината в гимназиален етап на образование стана Маргарита Добрева – дългогодишен учител по английски език в Езиковата гимназия „Проф. д-р Асен Златаров“ в Хасково. Сред номинираните в категория „културен деятел“ бе избран Георги Граматиков – бивш директор на Регионалния исторически музей в Хасково.

    При учениците в категория „спорт“ новоучредената награда на община Хасково получи хандбалистката Валерия Миладинова, която завърши 12 клас в Спортно училище „Стефан Караджа“ в Хасково. В „хуманитарна област“ бе избран зрелостникът Тодор Кирев от хасковската Езиковата гимназия. В „природо-математическата област“ призът е за единайсетокласника Нури Хасан от хасковската ПМГ „Акад Боян Петканчин“. В направление „професионално образование“ наградата отива в Благомира Бойчева от ПГТ „Александър Паскалев“. В категория „изкуство“ награда не беше връчена.

    Наградените са избрани от две експертни комисии. Отличията бяха връчени от председателя на Общинския съвет Таня Захариева и от кмета Добри Беливанов.

    Анета Кутелова

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (8)

    • 1
      Ке
      Кенанския Маймун
      12 -8
      18:10, 22 май 2018
      Маргарита Добрева е единствената учителка от Езиковата която с чисто сърце бих я взел да преподава в Математическата :))
    • 2
      Ан
      Анна
      8 0
      22:45, 22 май 2018
      Браво колеги!Честит празник на всички наградени и номинирани!
    • 3
      Ан
      Антон
      24 -1
      23:07, 22 май 2018
      Поздравления за наградите! Само 2 забележки и то най-сърдечно бих писал:
      1. Хасково.нет когато публикувате снимки с логото на сайта поне се стремете логото да не обхваща 80% от лицата на снимката и
      2. Мили деца, когато ви предстой да посетите обществени сгради, да се срещнете с лица от управлението на града и не само и особено, ако ще бъдете наградени и ще ви снимат, има етикет да не бъдете с къси панталонки и да се виждат голи крака. Липса на възпитание е и се надявам родителите ви да не са знаели как ще бъдете снимани, защото не е приятна гледка. Не се обиждайте, просто го имайте в предвид за бъдеще.
      Благодаря за вниманието!
      • Ба
        бай Киро
        0 -17
        07:54, 23 май 2018
        Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
    • 4
      24
      248152
      7 -4
      06:47, 23 май 2018
      Направо да не повярваш, че Насенцето от ученическото общежитие не е между наградените. Тя обра всички награди и шефа не я пенсионира вече цяла петилетка по специални заслуги. Така е, когато си специален кадър на началника. Държат те началник, докато можеш да ходиш. Не се намери управник, дето да я пенсионира тая нахална жена. Голям резил.
    • 5
      Гр
      Гражданин
      7 -6
      08:57, 23 май 2018
      Т.нар. кмет на Хасково отново се пъчи на снимките. А това, че в Хасково водата не става за пиене и е вредна за здравето на хората, че града е потънал в мръсотия, без осветление, целия в дупки - това не го интересува. Той и целият му некадърен екип единствено ги интересуват заплатите и комисионните. Още година до местните избори. Провал в управлението на ГЕРБ и кмета на ГЕРБ.
    • 6
      Пр
      принцесата от Монако
      1 -3
      11:33, 23 май 2018
      Браво и честито на наградените!А що се отнася до кмета,той отдавна не е от ГЕРБ!Чудя се,какво му е толкова смешно,че на тези снимки е толкова засмян!Смешно му е,че изгони кадърните хора от екипа си,че сега си преписва резултатите от тяхната работа,но кмете - който се смее последен.........
    • 7
      Пе
      Пеева
      0 0
      00:55, 4 юни 2018
      Госпожата със синьото шалче нека обясни как извива ръцете на родителите в детската градина.Ако това е качество,което се толерира,значи заслужава наградата...
    Последни новини