Кърджалийка измъкна 31 бона от пенсионер, мамела го

Две досъдебни производства за измами са образувани в РУ-Кърджали с постановления на Районната прокуратура. В тримесечен период миналата година 44-годишна заблуждавала 69-годишен, че има нужда спешно от средства за лечение на болни близки и прибрала сумата от 31300 лв., които не е върнала. 56-годишен взел 3500 евро и 300 лири от двама мъже на 60 и 61 години с обещанието, че ще им помогне за събирането на документи за пенсия, но не изпълнил поетия ангажимент. По двата случая работата сектор „Охранителна полиция“ в РУ-Кърджали и разследващ полицай.

Две досъдебни производства за използване на неистински официални документи са образувани в полицейското управление в Кърджали с постановления на Районна прокуратура. Пред териториалното поделение на НОИ две жени на 66 и 67 години използвали удостоверения за доказване на стаж с невярно съдържание. Разследващи полицаи продължават работата по образуваните досъдебни производства.

В РУ-Кърджали се извършва проверка за управление на нерегистриран мотопед. Нарушението било установено вчера, когато на бул.“Беломорски“ бил спрян 57-годишният мотопедист. Работата по случая продължава сектор „Охранителна полиция“ в управлението.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВр-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини