Безплатно магическо шоу изнася Зайн в Димитровград

Изображение 1 от 2

    На 26-ти май, събота, от 18: 00 часа в лятната читалня на Градска библиотека „Пеньо Пенев“ ще гостува един от големите ни съвременни магове Йордан Янев – Зайн.

    По покана на Теос, Зайн ще представи своя роман „Целувката на сатаната“ чрез страхотно пътешествие през дебрите на магията и литературата със специалното магическо шоу, подготвено за повода.

    Зад артистичния псевдоним Зайн се крие българският илюзионист и писател Йордан Янев. Зайн повече от 15 години се занимава с изкуството да лъже хората красиво. Зайн е бил главна атракция със своя спектакъл „Вълшебството на Зайн“ в хотелът с най-голямото казино в света, реномираният Венийшън Макао, където в продължение на две години и повече от 2800 представления е радвал хора от цяла Азия и света със своето изкуство. Неговото шоу е забавлявало гостите на най-големият увеселителен парк Виаланд в Истанбул повече от шест месеца, както и в цирк Олимпиа Виаланд. Спектакълът на Зайн е редовен гост във външната програма на хотелите Барсело, Иберостар, Сол Несебър, Гранд хотел Приморец, Аква Невис и Туи Фамили разположени на нашето Черноморие, чиито гости всяка година се връщат обратно възхитени от неговото шоу. В своите ранни години на сценично развитие Зайн грабва няколко отличителни награди като Златна статуетка на Интернационалния магичен фестивал 2008 в София, Трета награда категория Grand Illusion в Балканския магичен фестивал 2010 проведен в Солун и Втора награда категория General Magic през 2011 в Белград, Сърбия. Зайн обича да обикаля надлъж и нашир и да показва своите приключения през очите на магията като снима много клипове, в които прави фокуси, хипноза и четене на мисли на хората по улиците из България и по света.

    Вход свободен!

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Ав
      Автор
      0 0
      09:32, 28 май 2018
      Интересно беше представлението.
    Последни новини