На 4 колела и може да бръмчи, но не задължително (видео)

Трябва редовно да си напомняме, че хората са страхотни същества - изобретателни, идейни и целеустремени. Това е много окуражаващо, а и е здравословно да виждаме светли примери отвреме навреме. Тази нова компилация дава голям принос в посока.окуражаване и отместване границите на немислимост на изобретенията.

Хората са направили това!... "със собствени сили, кървави сълзи и пот", както гласи един надпис в компилацията. Повечето изобретения в нея са на колела, но не задължително 4. Има такива и без колела, а има и едни с по три колела на 4 места (това със сигурност не си го представяте, но нещото катери стълби). Изобретението, създадено  с въпросната кръв и сълзи, например е триколка и даже не бръмчи, защото е соларна триколка.

В компилацията още: плъзгаща врата взема завоя под прав ъгъл; сръчни майстори работят по тавана; не е нужно колата да върви, достъчно е да бръмчи; летяща чиния мете магистрала; влакче на ужасите в двора, сътезание на джипове в реката, кемпер за велосипед и още летящи, плуващи и бръмчащи изобретения.

А когато нямаш кола, а само 100-литров (поне) бидон с вода насред Африка, как го пренасяш?

Просто се освободете от стереотипите, зарежете готовите отговори и вижте във видеото:

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини