Колоездачите ни завоюваха сребро в Челопеч

Изображение 1 от 6

    Сребърен се оказа за състезателите от представителния отбор на Община Първомай Първият кръг на републиканския шампионат по приложно колоездене по правилата на НДПК на 11 и 12.05.2018 година в село Челопеч, област София. Под водачеството на опитния капитан Йордана Тошева, велосипедистите Яна Иванова, Дани Костадинов и Йордан Начев бяха на косъм от първото място и вдигнаха сребърната купа. За отличното им представяне от значение беше безапелационно спечелената надпревара при проверката на БЧК за знанията им за спешна долекарска помощ. В индивидуалното класиране Йордана Тошева завоюва също сребърен медал, а Дани Костадинов стана пети.

    Вторият ни тим, съставен от бъдещите ни надежди в тази група, завоюва шестата позиция от 10 участника. Направлявани от опитната Мария Петкова младите състезатели направиха много добро впечатление и заслужиха аплодисментите на публиката.

    Последователната и продължителната работа на треньорите Ваня и Минко Павлови вече дава резултати – първомайските отбори все по-често са сред призьорите, а желаещите да усвояват правилата на движение и майсторското управление на велосипед стават все повече.

    Теодора Кирякова

    Източник: Parvomai.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини