Звездите на кинофестивала в Кан

Изображение 1 от 4

    Фестивалът в Кан официално е открит, а звездите от киното се разходиха по червения килим с типичните официални рокли по време на откриващата церемония на филмовите награди.

    Вижте кои се справиха страхотно с тоалетите на откриването:

    1. Пенелопе Крус

    Красавицата се появи на червения килим с Хавиер Бардем, а двамата се затвърдиха като една от любимите ни двойки. Пенелопе бе избрала черна рокля на Chanel с фини бродерии и елементи от тюл. Акцентът върху деколтето е постигнат с нежни, едва забележими презрамки, а А-линейния силует я превърна в истинска принцеса.

    2. Кристен Стюарт

    Дългогодишната муза на Карл Лагерфелд не изневери на Кайзер Карл и се появи на откриващата церемония в рокля, дело на Chanel. Отново черен тоалет, върху който преобладава използването на тюл, създаващо лекота и лека прозрачност на силуета. Актрисата комбинира роклята с черни сандали на Giuseppe Zanotti.

    3. Джулиан Мур

    Не е случайно, че актрисата е провъзгласена за една от най-стилните знаменитости в Холивуд. Джулиан Мур защити титлата си, появявайки се в дръзка червена рокля на Givenchy. Допълнителният блясък във визията е постигнат с ювелирните изделия на Chopard.

    4. Кейт Бланшет

    Нежността на Кейт Бланшет за пореден път се превърна в основен акцент на червения килим. Актрисата изненада модните критици като се появи в рокля на Armani Prive, която носи преди няколко години на наградите „Златен глобус“ през 2014. Макар повторението да не е често срещано от звездите, адмирации за актрисата, която за пореден път изглеждаше перфектно.

    5. Роми Стридж

    Супермоделът се появи на откриващата церемония на Фестивала в Кан в дълга романтична рокля на Alberta Ferretti. Типично за ангел на Victoria's Secret, акцентът пада върху разголената горна част, която скрива съвсем малко от тялото на блондинката.

    Източник: tialoto.bg

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини