Топ 7 на най-луксозните острови за почивка

На нашата планета има приказни острови, които предлагат невероятен лукс, романтика и красота. Вижте 7 от тях:

1. Остров Ариара, Филипини - $30 хил.

Островът разполага с 8 луксозни вили, проектирани от филипинския архитект Хорхе Юло. В тях могат да се настанят до 18 души, а цената от $30 хил. е за наем на целия остров. Всяка от вилите е с невероятни гледки към океана, мраморни бани, просторни спални и открити душове. Природата на острова е непокътната и крие уникални места за отдих на заможните клиенти.


2. Остров Муша Кей, Бахамите - $39 хил.

Тази магическа дестинация е собственост на илюзиониста Дейвид Копърфийлд. Копърфийлд е превърнал острова в луксозен курорт за богатите и известните, търсещи уединение. За $39 хил. на вечер, целия остров е ваш заедно с 5 луксозни къщи, с капацитет 24 души. Сред удобствата на острова са и тенис игрище, лятно кино и билярдна маса принадлежала на Худини.

3. Остров Coco Prive Kuda Hithi, Малдиви - $45 хил.

Считан за един от най-елегантните и изискани островиви на Малдивите, Coco Prive Kuda Hithi е открит през 2012 г. Настаняването на гостите е в двуетажна къща и пет малки вили. Цената е $45 хил. на вечер за 10 души. В цената са включени главен готвач за всякакви кулинарни прищявки, спа комплекс и водни спортове. Интериорът на къщата и вилите са проектирани от дизайнера Гус Уилкинсън, за максимален комфорт.

4. Остров Воава, Малдиви - $46 хил.


Това е първият частен остров брандиран от луксозната хотелска верига "Four Seasons". Мястото приема гости от 2016 г. и има капацитет за настаняване на 22 човека в изискан лукс. Гостите могат да избират между 5 крайбрежни вили, плажна къща и специална вила построена над водата. Цената за наем на целия остров е 46 360 долара на вечер. Осигурена е храна и много забавления.

5. Остров Некер, Британски Вирджински острови - $48 хил.

Остров Некър е постоянното жилище на собственика му - милиардера сър Ричард Брансън. Той изгражда на острова супер луксозен курорт за богати личности , който бързо става известен. Мястото приема не повече от 30 гости, които биват обслужвани от 80 души персонал. Островът редовно бива наемано от различни звездни личности, за луксозна почивка далеч от обществото. Цената от $48 хил. на вечер, за целия остров, не ги плаши и някои са редовни наематели на мястото. През 2011 г., островът бе опустушен от пожар, но Брансън го възстанови, влагайки $22 милиона.

6. Остров Тагомаго, Балеарски острови - $109 хил.

Тагомаго се намира само на километър от прочутия с партитата си остров Ибиса. Тук обаче може да почивате в лукс и усамотение, но при желание да отскочите с лодка до Ибиса.  Целият остров се дава под наем от 2008 г. За $109 хил. на вечер и предлага много екстри. Островът разполага с площ от 600 хил кв.м плажове, тюркоазени води, частен кей и пристанище.

7. Остров Велаа, Малдиви - 1.8 млн.

Този остров е собственост на чешкия милиардер Иржи Шмейц и е най-луксозния курорт на Малдивите. Островът очарова с бели пясъчни плажове на фона на кристално сини води. Разполага с фитнес зала, спа център и впечатляваща гама от развлекателни съоръжения, включващи скуош и тенис кортове, стена за катерене и голф игрище и въртящо се арт студио. Частния курорт може да побере 80 гости, в 45 вили. Цените започват от 1,8 милиона долара на вечер. Това прави $22 500 на човек на вечер, при пълен капацитет на местата за настаняване.

Източник: dariknews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини