Хасковлии не одобряват въздушните удари в Сирия

Повече от половината – 54.8 процента от участвалите в анкетата на Haskovo.net не одобряват въздушните удари на САЩ, Франция и Великобритания срещу Сирия.

267 от общо гласувалите в допитването 487 читатели са предпочели отговора “Не, американците си играят с огъня и могат да предизвикат световна война”.

Едва 18.5 на сто или 90 читатели са посочила отговора “Да, Асад е диктатор и масов убиец и трябва да бъде спрян”.

130 читатели или 26.7 процента пък са на мнение, че употребата на химическо оръжие в Сирия е било инсценирано от ЦРУ.

Анкетата няма представителен характер, но дава обща представа за нагласите в обществото.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

  • 1
    Ма
    мастикаджия
    7 -2
    14:43, 23 апр 2018
    Брей,браво!Гордея се че съм Хасковлия!
  • 2
    Ан
    Анти-русофил
    8 -5
    15:06, 23 апр 2018
    Страхотно!Разбрахме че тук има 130 идиоти.Докато не се изтръгне постсоциалистическите спомени за унижение и контрол от червената смърт - България бъдеще няма...Хайде хранете ме сега,знам че нямате аргументи за окупацията на България от Рассия,а само обиди и неверни факти.
    btw : Путкин как реагира на ударите?Или нещо икономиката му куца,дори имам предложение за българските предатели(русофилите) хващайте пътя към Сибир да помагате! :)
    • Па
      Патриот
      1 -2
      22:53, 23 апр 2018
      Редовно следя събитията в Русия и освен да плямпа, друго не съм го видял да прави. Докато власите крещят как Европа и САЩ загниват, ще се одавят в ***** заедно с нормалните граждани, които ходят на опозиционерски митинги и не гласуват за Путлер. Русия е на път да се превърне в Северна Корея.
  • 3
    Jh
    JHB
    7 -8
    16:03, 23 апр 2018
    Аз пък съм хасковлия и горещо подкрепям ударите срещу наглия арабин.
    Ударите помогнаха и другото прасе ким ракетата от сев. корея да се усмири.
    А най-много ме изкефи, как путин от масква, подви опашка и всички разбраха че космическите му оръжия са само на големи приказки, а тези дето ги има са на ниво масквич 408.
    • Ха
      хахах
      3 -4
      16:14, 23 апр 2018
      Ти си едно едно зомби, натъпкано със познания от телевизора. Ако ти кажат утре оттам, че коалицията е водила грешна политика, на часа си съгласен. В детските книжки даже Шерлок Холмс казва - МислИ, Уотсън! Най-очевадните неща вероятно не са най-правилните. Иди бий една ръчна злобарка сега да ти е пълен кефа! Смешко.
    • Jh
      JHB
      6 -5
      16:57, 23 апр 2018
      Смешни сте само русофилите. Една пералня не могат да направят в русия, тръгнали да се противопоставят на американските системи. Видяхме всички, колко са велики. Фактите са други, таварищ, ссср умря и ние, заедно с цяла източна Европа, барабар с берлинската стена се освободихме изключително и благодарение на САЩ., ссср ритна камбаната, следва р00сия. Айде бегай у лево и не се обаждай.Не важиш нито ти нито путин нито глупавите русофили!
Последни новини