Пияни зад волана и без документи спипани по пътищата през уикенда

На 23.04.2018 г. в РУ-Девин е започнато бързо производство срещу В.Р.М. на 47 г. от Девин, който тази сутрин около 02.30ч. е спипан на ул."Балканска" в града да шофира пиян. Мъжът управлявал "Опел Вектра" след сериозна употреба на алкохол, дрегерът отчел 2.35 промила концентрация на алкохол в издишвания въздух. Водачът е дал кръвна проба.

47-годишен мъж от Смолян пък се жалва в полицията, че през нощта на 21 срещу 22 април е потрошена колата му "Опел Корса" оставена на ул."Възход" пред жилищен блок в града. На сутринта е открита със спукано предното обзорно стъкло и счупена декоративната решетка под него. Щетите са в процес на изясняване и е образувано досъдебно производство.

Две бързи производства са започнати срещу 24-годишния А.Р.К. от Девин за управление на автомобил с регистрационни табели, издадени за друго МПС и за управление на автомобил, който не е бил регистриран по съответния ред. Младежът е спипан в петък след обяд на КПП "Забрал", че кара товарен автомобил "УАЗ" със смолянска регистрация с регистрационни табели, издадени за друго МПС, а самият камион се оказва, че не е регистриран изобщо.

СмолянБГвести

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини