Спонтанна среща с ръководството на Община Черноочене в село Водач

Ръководството на Община Черноочене проведе спонтанна и непринудена среща с жителите на село Водач.

Кметът на Община Черноочене Айдън Осман, заедно с Председателят на Общинския съвет Бедрие Газиюмер, зам.-кмета Ферхад Ферхад и служители се запознаха с текущите проблеми на населеното място.

Кметът на Община Черноочене Айдън Осман, заедно с кмета на село Водач Муса Муса, представиха  планираните за 2018 година дейности за благоустрояване на селото.  Разгледани бяха капиталовите разходи, заложени за селото.

Айдън Осман заяви, че в рамките на пролетно-летния сезон предвиждат да разрешат много голямата част от повдигнатите въпроси на срещата. Ние сме малък район и се познаваме достатъчно добре. Знаем си и слабостите и силата си, каза той.

Целите, които не само си поставихме, но и в голяма степен постигнахме бяха подобряването на съществуващата инфраструктура и изграждането на нова, превръщането на населените места в община Черноочене в по-добро място за живеене, подчерта кметът на община Черноочене Айдън Осман.

Пред жителите на селото кметът на село Водач Муса Муса благодари на ръководството на община Черноочене за реализирането на поетите ангажименти.

Приятно изненадани жителите на селото не скриха задоволството си, че могат да зададат въпроси на четири очи от различно естество.

Срещата премина под формата на открит разговор за актуални теми, засягащи аспекти от живота на селото. Жителите на село Водач поставиха въпроси свързани с водоснабдяването, сметосъбирането и много въпроси от битов характер.

Исмет Исмаил

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини