Търсят се доброволци за киноложката изложба

И тази година в ринговете и щаба на Киноложката изложба ще има нужда от доброволци. Председателят на Киноложкото дружество Пеньо Запрянов кани всички, които желаят да помогнат за безпрепятственото протичане на надпреварите. Всеки участник ще получи сертификат за сътрудничеството си. Освен това включването в една подобна инициатива би допринесла за развитие на организаторските способности на деца и младежи.   

Подготовката за киноложката изложба в Първомай започна веднага след приключването на миналогодишното издание. Организаторът, Киноложко дружество – Първомай и председателят му Пеньо Запрянов замислят нови и атрактивни надпревари за приятелите на кучетата.

За уточнване на подробностите и разпределението на задачите ръководството на Дружеството очаква всички доброволци в 17.30 часа на 16 април в кафенето на Общината.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Пи
    ПИТАГОР
    3 -1
    08:48, 12 апр 2018
    Една такъва инициатива ще помогне децата да развият организаторски възможности а на пеньо да му се развие пъпа щот не му съ плата резил жъ прай изложба а ни му съ дават кинти. Пуне да им беше дал по една кинига за жуотните и по специално за кучтата.
Последни новини