Дълбоката държава (Deep State) стартира по FOX през април

Дълбоката държава (Deep State) – Сезон 1 - ​Драма, Трилър
От 10 април всеки вторник @ 22:00 – двоен премиерен епизод
Премиера за България
Дълбоката държава“ е нов брилянтен международен трилър с участието на Марк Стронг в ролята на Макс Истън, бивш шпионин, който се връща в играта, за да отмъсти за смъртта на сина си (който е вървял по стъпките му), но се озовава в сърцето на разузнавателна война и конспирация, която се възползва от хаоса в Близкия Изток.

Историята се развива във Великобритания, САЩ, Иран, Ливан и Франция и има дълбоко политическо измерение, което поражда въпроси за връзката между представителите на народа и големите индустрии, които печелят от световните конфликти. Това е история за изключително големи залози, конспирация, която би могла да свали правителства и включва освободени заложници, престрелки и преследвания. Но в същността си, „Дълбоката държава“ е емоционална драма за семейство в екстремна ситуация, в която интимни и силни взаимоотношения са разклатени на фона на епични събития.

Дълбок и завладяващ, сериалът е богата на съдържание и случки драма със завладяващи герои и вълнуваща шпионска сюжетна линия, която поражда проницателни въпроси за големия бизнес, войната и световната политика. Това е пътуването на човек, борещ се за безопасността на тези, които обича, с идеята, че в живота няма втори шансове.
С участието на:

Марк Стронг в ролята на Макс Истън
Джо Демпси в ролята на Хари Кларк
Карима Макадамс в ролята на Лейла Туми
Лин Рене в ролята на Ана Истън
Анастейша Грифит в ролята на Аманда Джоунс
Алистър Петри в ролята на Джордж Уайт
Халид Лаит в ролята на Антъни Кахани
Марк Холдън в ролята на Джон Лин
Доналд Сейдж Маккей в ролята на Мартин Колинс
Рейчъл Шели в ролята на Елиът Тейлър
Кингсли Бен Адир в ролята на Халид Уокър

Легион (Legion) – Сезон 2 -  Драма, Екшън, Научна фантастика
От 4 април всяка сряда @ 22:00
Премиера за България
Базиран на комикса на Marvel от Крис Клермонт и Бил Синкевич, „Легион“ разказва историята на Дейвид Холър (Дан Стивънс), мъж, който вярва, че страда от шизофрения, но открива, че всъщност вероятно е най-могъщият мутант, когото светът някога е виждал.

Още от детството си Дейвид е прехвърлян от една психиатрична болница в друга, до момента, когато в началото на 30-те си години среща и се влюбва в красива, но неспокойна пациентка на име Сид (Рейчъл Келър). Дейвид и Сид преживяват изумителна среща, след която Дейвид трябва да се изправи пред шокиращата възможност гласовете, които чува и виденията, които има, да се окажат истински. Сид свързва Дейвид с Мелани Бърд (Джийн Смарт), много добър, но взискателен терапевт, оглавяващ екип от специалисти – Птономи (Джереми Харис), Кери (Амбър Мидхундер) и Кари (Бил Ървин) – всеки от които притежава специална дарба. Заедно те помагат на Дейвид да признае и да овладее скритите си заложби. С тяхна подкрепа той успява да отключи една дълбоко потискана истина – че през целия си живот е преследван от зъл паразит с невъобразима сила. Познато като „Краля на сенките“, това зловещо създание се появява в образа на приятелката му Лени (Обри Плаза), но всъщност е древно същество на име Амал Фарук.

В епична битка Дейвид и приятелите му се борят с демона, който го обладава и успяват да го изгонят от тялото му. За нещастие Фарук намира нова жертва – съпруга на Мелани Оливър Бърд (Джемейн Клемент) и успява да избяга. Тъкмо когато смятат, че са заслужили момент на спокойствие, се появява мистериозна сфера, която отвежда Дейвид на неизвестно място. След изчезването на Дейвид и Оливър и освобождаването на Фарук, екипът сформира съюз с досегашния им враг Кларк (Хеймиш Линклейтър) и неговата богато спонсорирана държавна организация, Дивизия 3. Междувременно Амал Фарук открива нов начин да се сдобие с безкрайна сила, която може да унищожи света.
С участието на:
Дан Стивънс като Дейвид Холър
Рейчъл Келър като Сидни Барет - Сид
Джийн Смарт като Мелани Бърд
Обри Плаза като Лени Бъскър
Джеръми Харис като Птонъми Уолъс
Бил Ъруин като Кери Лаудърмилк
Амбър Мидтъндър като Кери Лаудърмилк
Джемейн Клемънт като Оливър Бърд
Хамиш Линклейтър като Кларк Дебюси
Навид Негабан като Амал Фарук
Кейти Аселтън като Ейми Холър

Екзорсистът (The Exorcist) – Сезон 2 - Драма, Ужаси
От 23 април, всеки понеделник @ 22:00
Премиера за България
Отваряйки изцяло нова глава на емблематичното заглавие, втори сезон на „Екзорсистът“ открива отец Томас Ортега (Алфонсо Херера) и Маркъс Кийн (Бен Даниълс) извън Чикаго, на път в търсене на злото. От другата страна на Атлантическия океан, във Ватикана, отец Бенет (Кърт Егиауан) се опитва да премахне онези, които са се обърнали срещу Бог. Томас и Маркъс се натъкват на Андрю Ким (Джон Чо), бивш детски психолог, който управлява приют, разположен на изолиран частен остров около бреговете на Сиатъл, в който живеят пет изоставени деца в риск. Когато едно от децата под опеката на Андрю става мишена на мощни сили, двамата се насочват на запад в подготовка за стълкновение с Ада.
С учатието на:

АЛФОНСО ХЕРЕРА - отец Томас Ортега
БЕН ДАНИЪЛС - Маркъс Кийн
ЗУЛЕЙКА РОБИНСЪН - Мишка
КЪРТ ЕГИАУАН - отец Бенет
ЛИ ДЗЮН ЛИ - Роуз
БРИАНА ХИЛДЕБРАНД - Верити
ДЖОН ЧО - Андрю Ким

Макгайвър (MacGyver) – Сезон 2 - Драма, Приключенски екшън
От 17 април, от понеделник до петък @ 22:55
Премиера за България
„Макгайвър“, нов прочит на идеята на класическия сериал, е приключенска екшън драма за двайсет и няколко годишния Ангъс Макгайвър – Мак, който създава тайна организация в американското правителство, където използва изключителния си талант за нетрадиционно решаване на проблеми и солидните си научни познания, за да спасява животи. Към екипа му в рискованите мисии по света се присъединяват бунтарят и бивш агент на ЦРУ Джак Долтън; Райли Дейвис, непредвидим хакер с чип, имплантиран в рамото; Уилт Бозър, съквартирантът на Мак и най-новият агент в групата; и Мати Уебър – експерт в операциите под прикритие и новият оперативен директор на Phoenix Foundation. Под закрилата на Отдела за външни работи, Макгайвър поема отговорността да спаси света, въоръжен до зъби с всякакви ресурси – на практика малко повече от дъвка и кламер.
С участието на:

Лукас Тил (Ангъс "Мак" Макгайвър)
Джордж Ийдс (Джак Далтън)
Тристин Мейс - (Райли Дейвис)
Джъстин Хайърс (Уилт Бозър)
Мередит Ийтън (Мати Уебър)
Изабел Лукас (Саманта Кейдж)

Атланта (Atlanta) – Сезон 2 -  Комедия
От 29 април, всяка събота @ 23:55 x 2 епизода
Премиера за България
В „Атланта: Сезонът на Робин“, двама братовчеди работят на музикалната сцена в Атланта, за да осигурят по-добър живот за себе си и семействата си. Ърн Маркс (Доналд Глоувър) е млад мениджър, който се опитва да стартира кариерата на братовчед си. Алфред Майлс (Брайън Тайрий Хенри) е нашумял нов рапър, който търси границата между реалния живот и този на улицата. Дериъс (Лакийт Станфийлд) е дясната ръка на Алфред и мечтател по душа. Ван (Зази Бийтс) е най-добрата приятелка на Ърн и майка на дъщеря му.
С участието на:

Доналд Глоувър като Ърнест Маркс - Ърн
Брайън Тайрий Хенри като Алфред Майлс
Лакийт Станфийлд като Дериъс
Зази Бийтс като Ван

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини