Отново стрелба в училище в САЩ – този път в Мериленд

Няколко души са простреляни в гимназия в Мериленд, съобщиха местни медии, след като училищните власти потвърдиха, че кампусът е затворен и инцидентът е овладян, предаде Ройтерс.

Стрелбата е станала в гимназията в град Грейт Милс в окръг Сейнт Мери, на 110 км южно от Вашингтон. Според телевизия Ей Би Си, цитирана от ТАСС, има трима ранени, и тримата ученици, единият от тях - самият стрелец.

Това става на фона на дебата след стрелбата на 14 февруари в гимназията "Марджъри Стоунман Дъглас" в Паркленд, Флорида, когато бяха убити 17 души.

Шерифът на окръг Сейнт Мери потвърди, че в училището има инцидент и с пост в Тwitter призова родителите да не доближават сградата. На мястото са изпратени федерални агенти.

 

Източник: dnes.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Дя
    ДЯДО МРАЗ
    1 0
    19:29, 20 мар 2018
    Това сигурно е в Русия бе в Америка такива неща не стават там хората са възпитани не пият не пушат обичат се всичко е по мед и масло Американците по цял ден ядът лежат и се кефят такива хора не стрелят То пък няма и с какво защото там оръжие се не произвежда а и не е необходимо там е раят на земята
  • 2
    Со
    Соня
    0 0
    09:31, 21 мар 2018
    Да ДЯДО МРАЗ, много е кофти в Америка! Всяка година милиони се надяват да спечелят Зелена карта, че да идат в пустата му Америка. А за Русия как е?
Последни новини