Обрат в разследването в Пловдив: Мъжът убил жена си

29-годишната жена oт пловдивския квартал "Кючук Париж" е била убита с особена жестокост и по особено мъчителен начин oт мъжа, с когото е живяла на семейни начала и който по-късно се е самоубил. Информацията за тежкия инцидент от вчера следобед бе потвърдена официално от Окръжна прокуратура-Пловдив. Започнато е досъдебно производство.

Двата трупа са открити в апартамента от брата на мъжа и майстор ключар, който той повикал, за да отворят входната врата.

Преди обяд на 15 март братът на 32-годишния мъж получил позвъняване на мобилния си телефон от жената, с която последният съжителствал, но не могъл да отговори на обаждането. Впоследствие опитал неколкократно да се свърже с нея по телефона, но тя не отговорила на повикванията. Опитал да се свърже и с брат си, но той също не отговорил.

Заради това около 15.30 ч. той отишъл до апартамента, който брат му обитавал заедно с 29-годишната жена и 13-месечната им дъщеря. Опитал да отключи входната врата, но установил, че от вътрешната страна на бравата е поставен ключ. От вътрешността на апартамента се чувал детски плач. Братът веднага потърсил ключар.

Когато отворили двамата  видели в близката до вратата стая труп, а братът извел детето. После ключарят подал сигнал в МВР-Пловдив, а минути по-късно звъннал и на 112.

На място веднага е бил изпратен екип от разследващи. Жената била намерена лежаща по гръб с порезна рана на шията и защитни порезни рани по ръцете. Мъжът лежал по лице, като в дясната си ръка държал кухненски нож, забит в шията му. Пристигналият екип на спешна помощ констатирал настъпване смъртта и на двамата.

До момента са извършени множество процесуално-следствени действия, огледи на местопроизшествие и разпити на свидетели. Били са назначени съдебно-медицински, биологична, дактилоскопна и химически експертизи. Детето на починалите се намира при близките им.

Разследването по случая продължава.

Източник: dariknews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини