Общината организира фирмен футболен турнир в Хасково

Община Хасково организира фирмен футболен турнир, съобщиха от администрацията. Той ще се проведе на 21 и 22 април 2018 г. от 10 часа на тенис кортове „Хасково“.

В състезанието могат да участват всички фирми от общината. Позволено е да участват и с по два отбора. Всяка фирма трябва да предостави в кметството списък на своя отбор, в който да е упоменато име на фирмата, имена на състезателите, телефон за контакт и email на отговорното лице.

Според правилата всеки отбор се състой от по 6 състезатели /5 полеви и 1 вратар/, няма ограничения на резервите. Играе се две полувремена по 20 минути с почивка от 5 минути. Записването е от 14 март до 13 април 2018 година. Техническата конференция ще се състои на 17 април 2018 година от 16:00 часа в община Хасково /задължително присъствие на един представител от отбор/.

Предвидени са купи за първо, второ и трето място, както и награден фонд от 500 лева, осигурен хасковска фирма. Фирми, имащи възможност и желание, също могат да предоставят предметни награди и средства към наградния фонд на турнира.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    АС
    а стига бе
    3 -2
    15:37, 14 мар 2018
    Ох, поредната глупост на общината да организира футбол за фирми!!!! Е, няма такъв филм. Всичката Мара втасала и седнала да организира фирмите да играят футбол. Гербаджийските слуги на Беливанов съвсем превъртяха.
    • Ку
      кунчо
      2 0
      16:25, 14 мар 2018
      Аз съм хейтър от класа, ооооооо, и патриот съм на маса, оооо.
Последни новини