БСП събира в Хасково подписи срещу сделката с ЧЕЗ, 140 положиха параф

    „Национална гражданска инициатива - държавата да отмени сделката за ЧЕЗ“ стартира в Хасково. Искането е за отмяна на сделката за продажбата на енергодружеството, а на място пристигна и депутатът от БСП за хасковския регион Елена Йончева.

    Подписката е националната, организира се от структурите на БСП и е подкрепена и в областния град. Тя ще продължи и през следващия месец.

    Днес парафи се събираха на пункт на площад „Свобода“ в Хасково. В рамките на около 4 часа се бяха подписали близо 140 души. Сред тях има представители на всякакви възрастови групи, както и на различни етноси, съобщиха активистите на БСП.

    „Мисля, че зад тази сделка стоят определени кръгове“, коментира Георги Въчев, след като се подписа. Друг поддръжник на кампанията беше Атанас Петров, който заяви, че сделката е в пълно затъмнение и неясни условия.

    Освен в центъра на областния град, подписи се събират и от врата на врата, обясни Иван Владов – член на Младежкото обединение на БСП в Хасково.

    Идеята на организаторите е подписката да се внесе в парламента.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (12)

    • 1
      Бс
      БСПар
      13 -33
      16:23, 13 мар 2018
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • 2
      Ха
      хахахаха
      13 -1
      16:40, 13 мар 2018
      И тва било партия в опозиция.....много ми е интересно Ганчето на кого стъпи на опашката като тръгна да си купува ЧЕЗ, а? Или може би на всичките едновременно, че така изведнъж стана проблем тази сделка на всички. Всичките трябва да ви избият да се направи едно ЧИСТО НОВО правилтелство!!!
    • 3
      Ра
      Радост голяма
      33 -9
      16:57, 13 мар 2018
      на място пристигна и депутатът от БСП за хасковския регион Елена Йончева.Донесе една чанта скандали и два лева на стотинки за града.
    • 4
      Ко
      комунизмът си отива
      23 -6
      17:04, 13 мар 2018
      абе как ще развалите частна сделка?!? алооооо балъци
      • Чо
        Чобанина
        12 -9
        20:48, 13 мар 2018
        С голям кеф ще я развалим тая сделка, ще си върнем комунизма, да го духат капиталистите !!!
    • 5
      Ва
      Василев
      18 -11
      17:08, 13 мар 2018
      "Демокрацията"първо ни направи бедни,след което роди тъпо поколение и сега тази псевдодемокрация ще си "купи" енергетиката и ще ни управлява нас,и бъдещите поколения.Направиха ни на маймуни,хак да ни е.
    • 6
      Фи
      Фифа
      17 -5
      18:10, 13 мар 2018
      Е това момче със синичкото яке искам да го питате какво дружество е ЧЕЗ. И какво е сделка? И какво прави той на плащада. Йончева за пореден път се убеждавам,че си заобиколена от олигофрени. Нямаше ли по-представителен ами Седефчо да ви забита подписи.
    • 7
      Бе
      Беливанов
      14 0
      21:33, 13 мар 2018
      Аз пък да попитам какво прави Дечев там, стиснал здраво ръката на Йончева? Видя камерите и се подреди или е ново течение..
    • 8
      Ге
      Георги Иванов
      5 -4
      07:40, 14 мар 2018
      Илена е в центура ,всички които искат да чуят празни обещания и увеличаване на пенсиите да слизат .Тя идва с 10 лева и чака някой да я почерпи закуска .Каква младежка структура имат БКП в Хасково ,че съм забравил ??? Тези момчета имат още нафталин по джобовете ....яяяяяяяяя каква интересна снимка .....Защо Наско е с колилоооо.....минал е на био превозно средство .Какво носи Илена за града нафталинннн.
    • 9
      14
      14/88
      4 -4
      09:29, 14 мар 2018
      долу бкп
    • 10
      Ха
      хахахаха
      1 -2
      12:09, 14 мар 2018
      БСП като сте толкова големи защо като управлявхте ВИЕ мишки долни не си откупихте ЕНЕРГО ДРУЖЕСТВАТА А???? А сега се правите на ГОЛЕМИТЕ СПАСИТЕЛИ! Държавата е никой вече там и няма никакво правно основание да прекрати сделката.....ама нали трябва да хвърляте прах в очите на заблудените, че се опитвате да направите нещо "ДОБРО" за държавата. Смешници сте всичките, а овците заради които сме на това дередже продължават да пасат трева......Тази държава никога няма да се оправи заради ГРАЖДАНИТЕ И, а не заради нещо друго!!!!
    • 11
      Di
      Dimo
      1 0
      14:22, 14 мар 2018
      Решението на казуса ЧЕЗ е просто. Създава се ефективен контрол на ЕРП-тата и ако частникът не изпълнява закона или финансирането му не е чисто се налагат зверски глоби. Никаква работа няма държавата в ЕРП-тата. Не знам за вас, но аз си спомням преди да дойде ЕВН в Хасково как тока ми спираше всеки месец по няколко пъти за по 30-60 минути и гърмяха трафопостове като новогодишни фойерверки. Сега буквално не си спомням кога за последно е спирал тока, инвестира се в електропресносната мрежа, услугата е изключително качествена, а цената е не по-скъпа от средноевропейската. Държавата няма нито административен капацитет, нито може да управлява качествено хората си.
    Последни новини