Кърпят дупките по хасковските улици, зейнали през зимата

    Изкърпване на дупките по хасковските улици, за които Haskovo.net писа миналата седмица, започнаха служители на общинско предприятие „Екопрогрес“. Един от натоварените проблемни участъци е улица „Св. св. Кирил и Методий“, където повече от язвите бяха запълнени. Ремонтни дейности имаше и по улица „Преслав“, пред Хасковския административен съд. По-късно ще бъде довършена „Св. св. Кирил и Методий“. Ако времето позволява след приключването им, техниката и бригадата ще се прехвърли на улица „Панорама“, по която също има изровени участъци от зимата, обясни шефът ма „Екопрогрес“ Райко Лозев.

    Запълването на дупките започна от вчера, когато са положени 5 тона топла асфалтова смес. Днес се разливат 6 тона. Относно недоволството от шофьори, които се жалваха, че дупките по хасковските улици престоявали изрязани понякога по ден два, което разбива автомобилите, Лозев обясни, че обикновено се стараят ямите да бъдат запълнени за максимално кратък срок. Понякога обаче умишлено подготвяли настилката предварително, тъй като топлата смес може да се ползва в рамките на около час и половина-два, после е негодна.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (5)

    • 1
      .
      .
      4 0
      15:06, 13 мар 2018
      Много рано бе
    • 2
      Ва
      Васко
      4 0
      16:09, 13 мар 2018
      Има една много голяма дупка на надлеза до складовете в посока към КАТ.
    • 3
      А знаете ли уважаеми ГОСПОДА,че има една улица 'МАЙОР ГЕОРГИ РУСЕВ' ,която има поне 100 дупки.?Заповядайте да се запознаете с тази улица.
    • 4
      Ас
      Асвалт
      4 0
      16:57, 13 мар 2018
      Ама поглеждайте не само големите улици, но и не по-малко натоварените им пресечки!!!Минават по "Г.Кирков" , а не "поглеждат" пресечките"Рила" и "Странджа планина"които са като лунни пейзажи от ВиК ремонти и включванията на Ситигаз /пред Трета поликлиника/-от "Раковски" до "Тимок"
    • 5
      Ра
      Развеселихте ме.
      2 0
      17:13, 13 мар 2018
      Може да пробват да изкърпят и улица Могила, но твърде вероятно е да не им стигнат тези 5 тона асфалт.
    Последни новини