6 фирми искат ремонта на монумента на Св. Богородица

Изображение 1 от 2

    6 фирми участват в обществената поръчка за ремонт на монумента на Св. Богородица в Хасково. Днес бяха отворени пликовете с документите на участниците. Сред тях няма фирма от Хасково.

    В търга участват”Барин алп” ЕООД, Смолян, “Латстрой” ЕООД, Самоков, “Валдор 60” ООД, Пловдив, “Самострой” ЕООД, Самоков, “Парсек груп” ЕООД, София и ДЗЗД “Ахинора билд”, София.

    Председател на комисията е главният архитект на общината Деляна Панайотова. Общата стойност на поръчката е 48 127.20 лв. Предвижда се ремонт, анкериране и фигуране на каменната облицовка на постамента. За падащите плочки на облицовката Haskovo.net получи многобройни сигнали от читатели, последният бе от вчера.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (8)

    • 1
      Ра
      Рапон
      19 -3
      11:07, 13 мар 2018
      Докато търсите кой да ремонтира, помислихте ли какво правят хората които идват да посетят монумента? Сложили една бележка-праим ремонт-да ама не-той още не почнал-хората се въртят и ядосват че са излъгани, една свещичка не могат да запалят, поне да бяха писали че по-нагоре има друг параклис и там може. Печат също няма горе при пазача а трябва да ходят хората до центъра-с какво мислят от тоз прехвален туристически център? Жив зян сте хора!
      • Ра
        рапон 2
        3 -2
        13:31, 13 мар 2018
        Аз смятам, че трябва да има изнесен иконостас и свещник пред монумента. Аз също ходих наскоро да запаля свещ,то заключено. Много съм разтроен от тогава.
      • Ма
        мастикаджия
        3 -1
        14:44, 13 мар 2018
        Сляп ли си? Правят търг и ще се ремонтира. Падат плочки от горе как да ти отворят параклиса , ти наистина ходи ли там-видя ли точно къде са паднали? Щото ако си бил там щеше да видиш, че са пред вратата на параклиса. Ще вземе да пльосне някоя плочка такъв" богомолец" като тебе..тогава не знам кой ще е виновен...май май ще цвърчите срещу кмета, герб общината..А?
    • 2
      Вс
      Всевишния Кенанец
      19 -5
      11:40, 13 мар 2018
      В този град всичко е под всякаква критика....такива некадърници събрани на толкова малко площ няма даже в КИТАЙ....При георги Иванов се крадеше яко, но 10% отиваха за направата на нещо...ГЕРБ не само че нищо не могат да направят откакто са поели властта в крада, ами и още се чудят как да подхванат схемите с краденето...тъкмо бяха направили заверата и КУМГЕЙТ лъсна като рядко ла*но! А този ремонт защо не участват хасковски фирми......Самоков , Смолян, Пловдив, София....как така няма от Тутракан или Петрич. Ужасно Управление , ужасна администрация, ужасен кмет ...УМИРАЩ ГРАД!!!
      • Ма
        мастикаджия
        3 0
        14:45, 13 мар 2018
        Ти що не участва с твоята хасковска фирма? Някой някого да е спрял да подаде оферта? Хайде да има приказки пък доколко са верни ...няма значение важното е да"плампате" както се казва на хасковски
    • 3
      Фи
      Финансов контрол
      14 0
      12:10, 13 мар 2018
      Вие знаете ли, кой е финансов контрол на Общината ?
      Димитър Бояджиев. А знаете ли колко е кадърен ?
      Този човек е напаст.
      Как назначавате такива люде ?
    • 4
      Фи
      Фито
      13 -2
      12:32, 13 мар 2018
      Еми ще траете точно такъв фин. контрольор -удобен маук трябва да им подписва всичко и да продължат краденето....Лечевци, гербераси...
    • 5
      Ко
      Косе Босе
      4 -3
      13:28, 13 мар 2018
      Как ще отворят, г-н Рапон? Вътре в дворчето падат камъни. Бързаха тогава да открият монумента за 8 септември и облицовката е направена през куп за грош.Това е вторият път на падане на облицовката. Първият беше през социализма, когато бяха сложили хигроскопичен материал и той се свлече. Дано сега со предвидили всичко да е както трябва.
    Последни новини