Туристическият център в Хасково с изненади за посетителите на „Ваканция и СПА Експо“

    Туристическият център ще се яви на 35-тото издание на Международната туристическа борса „Ваканция и СПА Експо“ вСофия. Изложението ще се проведе от 14 до 16 февруари. Всяка година в него участват повече от 350 фирми изложители и над 20 000 специалисти от туристическата индустрия - участници, посетители и гости.

    В трите дни, освен забележителностите в общината, центърът ще акцентира и върху представянето на събитията от културния календар на Хасково. За целта са поканени танцьорите от балет „Рона“, които ще изиграят шоу програма на сцената в главното фоайе на Експо център и ще презентират фестивала „Вълшебен свят“.

    Всички участници в туристическия форум имат възможност да участват и в томболата, която Хасково организира съвместно с платформата ILoveBulgaria.

    За целта ще е необходимо да се сканира специално произведена табела с QR код, тематично създадена под формата на сърце. Табелата може да бъде намерен на щанда на Хасково, както и в „лапите“ на мечето - талисман на фестивала „Вълшебен свят“.

    „Ваканция и СПА Експо“ е водещото събитие за туристическата индустрия в България. Първият ден на изложението е отворен само за професионалисти. Във втория и третия ден входът ще е свободен и отворен за широката публика. Може да посетите щанда на Хасково, който се намира в зала 3 на  Интер Експо Център.

     Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      Г.
      Г. Дойчева
      5 -3
      10:46, 14 фев 2018
      Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
      • Ба
        Баш
        4 -3
        12:51, 14 фев 2018
        Миленка дали е слаба или дебела няма никакво значение ВАЖНОТО е , че прави много голяма реклама на Хасково с участието на Балет ,,РОНА " в републикански и международни фестивали. Завистливи и комплексари като тебе спъват развитието на Хасково !!!
    • 2
      Ре
      Рекс
      4 -1
      11:14, 14 фев 2018
      Туризъм в Хаскова...ами водете ги на модерната дегустация, ама на бира, в "Астиката"...
    • 3
      Ки
      Кико
      3 -1
      12:08, 14 фев 2018
      За това сте на този хал в СЕЛО Хасково! Хората се опитват да работят и да превличат посетители в Хасково, а вие веднага да ги оплюете, колко ограничено мислене трябва да имате!
    Последни новини