28 °C

"Чувствам се красива" - комедия с Ейми Шумър (трейлър)

Ейми Шумър - актрисата, която не се срамува от килограмите си, и комедията "Чувствам се красива" сякаш са създадени една за друга. Филмът разказва за Рене, която се бори с чувството си за несигурност и неадекватност еждневно.

Обаче един ден, след като се е ударила, тя се събужда с увереността, че е най-красивата и способна жена в света. С тази нова увереност Рене започва да живее живота си безстрашно и безупречно. Но какво ще се случи, когато осъзнае, че външният й вид не се е променил?

Филмът е призив да обичаш себе си и да приемеш тялото си. Ейми каза на в "Шоуто на Елън": "Това е наистина забавен и сладък филм, който мисля, че ще ни накара да се почувстваме по-добре. Да играя ролята ме накара да се почувствам по-добре".

Трейлърът предизвика и някои критики онлайн. Те отбелязват, че Ейми - бяла, блондинка и успяла жена, вече е олицетворение стандартите за "конвенционална" красота и следователно, получава повече привилегии от тези, които не се вписват в тях. "Разбирам, че има хора, които изглеждат точно като Ейми Шумър, които се чувстват грозни или непривлекателни, но това не променя факта, че тези хора пак ще бъдат третирани по-добре от обществото, отколкото някоя наистина дебела, наистина не бяла, наистина неженствена", пише комедийната актриса  Софи Хейгън. 

Филмът ще бъде по кината през юни. 


Хороскоп за 16.08.2018

Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби
Моля, изберете зодия
Последни новини