Задържаха крадец, посегнал на домашни луканки

За броени часове полицаи от Първомай разкрили автор на две посегателства от частни имоти в село Дълбок извор, съобщават от пресцентъра на МВР.

Сигналите постъпили в районното управление вчера сутрин. 50-годишен мъж установил, че през нощта от двора му били откраднати 13 домашни луканки, а по същото време била преобърната покъщнината на втория етаж от дома на негова 44-годишна съседка. В къщата е влизано с взлом, през тераса, но се се съобщава какво е задигнато.

В хода на предприетото разследване същия ден бил задържан извършителят – 40-годишен криминално проявен местен жител. Материалите по образуваните досъдебни производства са докладвани в районната прокуратура. Работата по случаите продължава разследващ полицай.

Parvomai.NET

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    22
    223344
    9 -1
    17:53, 9 фев 2018
    Предлагам ПЪРВОМАЙ НЕТ да не ни занимава с циганите,по какъвто и да е случай!Второ:колкото повече внимание се обръща на тази сган,толкова повече ни тормозят !Трето:да се отворят границите на ИЗТОК и да се изселят там откъдето са дошли!Който не е съгласен да бъде принуден !В противен случай няма спасение!!!!!!
  • 2
    Чи
    Чифликчия
    2 -2
    12:36, 11 фев 2018
    В петък в селото ни-Добри дол-Чифлика- от неизвестно лице бяха изтровени всички кучета с забранената отрова Цинкоф измет-Сега селото е оставено заедно с бабите на расположение на чирпанските ц***** и лисиците,чакалите и бялките от горите на Марица-
  • 3
    Ре
    РЕМС
    3 0
    18:52, 11 фев 2018
    Папазов плъв приятел на циганите.
Последни новини