Григор Димитров с първа победа за 2018 г, продължава на ¼ финала в Бризбейн

Григор Димитров реализира първата си победа за 2018 година в Бризбейн, където защитава титлата си от миналата година. В мач, продължил повече от два часа и половина на централния корт „Пат Рафтър Арена“, българинът отстрани австралиеца Джон Милман след резултат 4: 6, 7: 6, 6: 3. Така хасковлията вече е част от четвърт финалите.

„Много съм щастлив да играя в Австралия, защото имам много добри спомени оттук.“, каза Григор непосредствено след края на двубоя. Той благодари на всички хора по трибуните останали до късно вечерта, за да гледат мача. „Знаех, че ще е много труден мач срещу Джон. Той тази вечер удряше топката по невероятен начин. Затова съм щастлив, че успях да победя“. Запитан при традиционното интервю на корта дали чувства допълнително напрежение заради очакванията от факта, че е топ играч, световният №3 отговори: „Чувствам се много щастлив и вдъхновен, че играя от тази си позиция.“ и допълни, че се чувства добре подготвен психическа и физически и фактът, че е победил в първия мач след пауза от повече от два месеца, който е продължил над 2 часа и половина, доказва това.

Красимира Славова

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Ди
    Димчо
    4 0
    19:06, 4 яну 2018
    Браво.успешна 2018г
  • 2
    Tr
    Trener
    0 0
    21:30, 4 яну 2018
    На вниманието на Медиите: Заповядайте, питайте и вижте как се вдигат цените двойно в рамките на месец за тренировки на ДЕЦА на Тенис кортовете в гр. Хасково, след като станаха собственост на почетния гражданин на Хасково: Григор Димитров и семейство. Индивидуална тренировка на ДЕТЕ на 9 години за 1 час от 1 месец насам вече струва 50 лева, вместо досегашните 20 лева.
    • Tr
      Trener
      0 0
      21:39, 4 яну 2018
      Ние и много други Родители ще се наложи да спрем ДЕЦАТА ни от тренировки поради НЕРАЗУМНИТЕ ВИСОКИ ЦЕНИ на кортове на Григор Димитров и Семейство!!!!!!
Последни новини