Премиерите по FOX LIFE и FOX CRIME през януари

FOX LIFE

Дръзки момичета (The Bold Type) – Сезон 1
16 януари, вторник @ 22:00
Премиера за България

Вдъхновен от живота на Джоана Колс , бивш главен редактор на “Cosmopolitan” и настоящ криейтив директор на “Hearst Magazines”, „Дръзки момичета” проследява живота на три духовити, модерни млади дами, които работят за “Scarlet”, нюйоркско женско списание, ръководено от успешната главна редакторка Джаклин.

Джейн наскоро е повишена до мечтаната си позиция на писател, Кат е отскоро е ддиректор по дигитални медии, а Сътън е все още асистентка. Тези три млади приятелки си помагат една на друга в борбата с предизвикателствата на живота, докато се опитват да постигнат професионалните си цели, търсят любовта и откриват нови идентичности.

С участието на:
Кейти Стивънс като Джейн Слоун
Айша Дий като Кат Едисън
Меган Фейхи като Сътън Брейди
Мелора Хардин като Джаклин Карлайл

Анатомията на Грей (Grey’s Anatomy) – Сезон 14
11 януари, четвъртък @ 21:00
Премиера за България

Мередит и останалите са фокусирани върху това да помогнат на сестрата на Оуен след шокиращото ѝ завръщане. През това време Бейли е принудена да направи козметични промени на болницата след пожара. Запознаваме се и с няколко нови лица, които ще освежат обстановката.

С участието на:
Елън Помпео като Мередит Грей
Джъстин Чеймбърс като д-р Алекс Карев
Чандра Уилсън като д-р Миранда Бейли
Джеймс Пикънс като д-р Ричард Уебър
Кевин Маккид като д-р Оуен Хънт
Джесика Капшоу като д-р Аризона Робинс
Джеси Уилямс като д-р Джаксън Ейвъри

Имало едно време (Once Upon a Time) – Сезон 7
14 януари, неделя @ 22:55
Премиера за България

Жителите на омагьосаната гора са изправени пред най-голямото предизвикателство до момента, тъй като Злата кралица и Румпелщилцхен се обединяват усилията си с порасналия Хенри Милс и дъщеря му. Създателите на сериала ви канят да станете част от пътешествието на нови и стари герои в търсене на истинската любов и да участвате в продължаващата битка между добро и зло.

В премиерния епизод на сезона Хенри оставя Сторибрук в търсене на собствената си история. Години по-късно в друго царство, той се среща с изпаднала в беда Пепеляшка, която завинаги променя посоката на търсенето му. Когато злата мащеха на Пепеляшка се превръща в заплаха, Хенри разбира, че ако иска да последва сърцето си, ще трябва да вземе решения, по-трудни, отколкото си е представял. Години по-късно младата Луси открива разочарования Хенри в дома му в Сиатъл, решена да го накара да си спомни истинската си същност, за да победи проклятието, поразяващо приказните герои.

С участието на:
Лана Парила като Злата кралица/Реджина
Робърт Карлайл като Румпелщилцхен/г-н Голд
Даня Рамирес като Джасинда
Андрю Джей Уест като Хенри Милс

Скандал (Scandal) - Сезон 7
10 януари, сряда @ 22:00
Премиера за България

Сто дни откакто Мели е президент на САЩ, а Оливия Поуп доказва, че може да управлява света. За да избегне международен проблем, обаче, ще ѝ се наложи да вземе най-тежкото си решение до момента. В същото време „Куин Пъркинс и съдружници“ се борят да намерят първия си клиент.

С участието на:
Кери Уошингтън като Оливия Поуп
Кейти Лоус като Куин Пъркинс
Гийермо Диас като Хък
Джошуа Малина като Дейвид Розен

FOX CRIME

Престъпни намерения (Criminal Minds) – Сезон 13
8 януари, понеделник @ 22:00

Премиера за България
Трилър за отдела за поведенчески анализи на ФБР, който използва досиетата на престъпниците за разкриване на престъпления. Драмата разчита на разнообразния екип, който включва млад гений и опитен лидер, все още преследван от стар случай. За разлика от други сериали, акцентиращи върху ролята на науката в работата на специалистите, „Престъпни намерения“ провокира мисленето и напомня за подхода на Шерлок Холмс, разкриващ престъпления и техните извършители, използвайки дедуктивен анализ.

С участието на:
Матю Грей Гъблър в ролята на Спенсър Рийд
Кърстен Вангснес в ролята на Пенелопе Гарсия
Ей Джей Кук в ролята на Дженифър Джаро

Броукънуд (The Brokenwood Mysteries) – Сезон 4
5 януари, петък @ 22:00
Премиера за България

роукънуд: Население от 5000 души, което бавно или по-бързо намалява, в зависимост от нивото на престъпност през настоящата седмица. Броукънуд е сравнително приятно място за живот, ако си пазиш гърба и спиш с едно отворено око.

Старши следовател Майк Шепърд и следовател Майк Шепърд се завръщат за нов сезон на успешната драма „Броукънуд“.

С участието на:
Нийл Риа като Майк Шепърд
Фърн Съдърланд като Майк Шепърд

 

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини