Дядо Коледа дойде в ОДК

    На 20 декември  в 18.00 ч. над 250 деца от Кърджали посрещнаха Дядо Коледа в ОДК с детски празник „Весела Коледна въртележка”. Празникът бе организиран от Община Кърджали и Общински детски комплекс.

    Публиката се весели и забавлява с клоуна Роко Коко, малките артисти от клуб „Театър, творчество, изява”  и чудесната програма на представителните форми на ОДК – Школа за модерен балет, ДВГ „До Ре Ми”, Школата по източни бойни изкуства и Школа по етнография и краезнание. Дядо Коледа остана очарован от талантливите момичета и момчета, дълго ги аплодира и раздаде на всички лакомства. Кметът на община Кърджали инж.Хасан Азис благодари на дядо Коледа, че отново посети нашия град и пожела на всички малчугани здраве, щастливо детство и много подаръци под елхата, а на родителите благополучие и много успехи през новата година.

   Във фоайето на ОДК бе подредена  изложба  „Коледни вълшебства” – изработени от децата коледна и новогодишна украса, обредни коледни хлябове, коледарски китки, сурвачки и картички. 

Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини