Дядо Коледа раздаде подаръци в детска градина „Вяра, Надежда и Любов”

Деца, учители и помощен персонал в детска градина „Вяра, Надежда и Любов“ преживяха вълнуващи мигове в търсене на коледния дух. Остават само няколко до светлия християнски празник и на всеки един от тях посветиха по едно коледно приключение.

По – малките деца се превъплътиха в нежни снежинки. А какво Коледно вълшебство без Надеждата? Надеждата за повече усмивки и повече топлина допринесоха  по – големите малчугани от детската градина. Те накараха всеки да се замисли колко хубаво би било, ако имаше надежда в сърцата на всички.

Зазвучаха камбанки, които известиха пристигането на най – скъпия гост. Очакван с нетърпение и радост от малките палавници, добрият старец бе посрещнат във всяка група с песни и танци, и разбира се с и огромно вълнение, заради чаканите подаръци.

Специалният гост Дядо Коледа раздаде подаръци на всяко дете от градината.  

Колективът на детска градина „Вяра, Надежда и Любов“ гр. Кърджали пожелава на всички весели Коледни празници и нека винаги да ни съпътстват и да чувстваме в душите и сърцата си коледна топлина, коледна обич, надеждата и духът коледен.Много здраве, щастие, повече поводи за усмивки и много късмет на децата и техните семейства!  Весели Новогодишни празници!

Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Св
    Светла
    0 0
    07:01, 22 дек 2017
    Браво! Чудесни са тази детска градина.
  • 2
    Св
    Светла
    0 0
    07:20, 22 дек 2017
    Благодарим за грижите които полагате за нашите деца и за пожеланията .Весели празници на директорката,учителките и целия персонал.
Последни новини