Любеново спечели футболния турнир за втора поредна година

    Снимки: Rocky Beyond

    Отборът на квартал Любеново за втора поредна година е победител в традиционния футболен турнир на община Първомай, провеждащ се преди Коледно-новогодишните празници.

    Тази година 12 футболни отбора влязоха в битка. Разпределени в 4 групи,те излъчиха по двама водачи, които продължиха в елеминационната фаза.

    На малкия финал – за трето място, спориха „Хаос“ и ветераните на „Борислав“, които със самочувствие се бяха нарекли „Шампиони“. Макар и да не станаха шампиони, те взеха победата с 2:1 и все пак са в призовата тройка.

    Истинският шампион беше определен чрез дузпи.

    В редовното време отборът със сложното име „Прийетеле“не даде шанс на „Любеново“ и въпреки здравата битка голове не бяха отбелязани. Така се стигна до рулетката на дузпите, а там любеновци запазиха по-голямо хладнокръвие и реализираха 1 гол повече. Така с резултат 4:3 беше излъчен шампионът.

    Спонсори на турнира бяха Община Първомай, магазините „Нивал - 5“, „Мотохит“, „Аргис“, „ОфисиТе“, „Трите мълнии" и фирмите „Булконс“ и „Витал“. Те осигуриха наградите и за най-добрите играчи: Митко Димитров – най-добър вратар; Владимир Тилев стана най-добрият защитник; Голмайстор на турнира е Васил Колев. Най-възрастният участник беше Запрян Николов, а най-младият – Стефан Терзиев. Наградите бяха връчени от членовете на УС на ФК „Борислав“ Илия Ганчев и Светозар Славчев.

    Теодора Киркова 

    Източник: Parvomai.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      42
      42141
      2 -9
      23:46, 18 дек 2017
      лошо качество на снимките.Аматьорска работа! Виж коментара
    • 2
      Ro
      Rocky Beyond
      8 0
      00:40, 19 дек 2017
      Ела да ми обесниш очи в очи по точно кое не ти хареса вместо да си анонимен ;)
      И защо не направи по хубави НЕаматьора ?!

      ПС: Мрази ме аз ще те обичам :*
    • 3
      Фе
      Фен
      1 -2
      14:53, 19 дек 2017
      Тая година нещо много вяло и постно.Щом център на внимание са качеството на снимките,а не футбола в случая ,май отиваме към залеза на "мероприятието".
    Последни новини