"Скъпи наследници" с дългоочаквана премиера през януари

Обявеният за най-мащабната продукция сред българските телевизионни сериали, "Скъпи наследници" стартира по bTV на 15 януари. Комедийната драма е от 170 епизода. Те ще се излъчват всеки делничен ден от 18:00 ч.

bTV възлага големи надежди на "Скъпи наследници" заради инвестирания бюджет и екипа от световни специалисти, работил по продукцията. Снимките са осъществени в специално създадено за сериала автентично село. Има и кадри, заснети в чужбина.

Актьорският състав събира на едно място едни от най-обичаните родни звезди от киното и театъра - както от по-старата, така и от новата генерация. Веселин Калановски, Филип Аврамов, Лорина Камбурова и Георги Кадурин са ни познати от други сериали на телевизията. В "Скъпи наследници" те ще си партнират с Цветана Манева, Койна Русева, Искра Донева, София Бобчева, Вальо Танев, Дарин Ангелов и други.

Както традицията в българските сериали повелява в последните години, на малкия екран ще видим и обичани звезди като Графа, Поли Генова, Мартен Роберто, Саня Жекова, Pavel&Venci Venc. Те ще изгреят в епизодични роли. Специално за "Скъпи наследници" Орлин Павлов записа парчето "Още малко", което е част от саундтрака на продукцията.

Сюжетът на сериала се базира върху съвместното съжителство на голямо и колоритно семейство в малко родно село. То е по принуда, продиктувана от желанието за огромно наследство. Ще можем да проследим поредица от забавни ситуации, произтичащи най-вече от сблъсък на поколения и ценности.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини