Стипендия за отличен успех получи Радилена Бойчева

Изображение 1 от 2

    На церемонията „Студент на годината“ студентката Радилена Бойчева от Първомай получи специална стипендия за отличен успех.

    НСА „Васил Левски“ отличи студентите, постигнали най-висок успех в обучението си, както и техните колеги от спортни клубове на НСА, завоювали медали от световни, европейски и държавни първенства през 2017 г. Тържеството се проведе на 13 декември в Клуба на преподавателя в НСА.. Наградите връчиха лично ректорът на Академията проф. Пенчо Гешев и неговите заместници, сред които и проф. Апостол Славчев и личности с принос за развитието на Академията.

    Радилена е третокурсничка в специалността „Кинезитерапия“. Успехът ѝ е 5,95.

    Самата тя сподели, че е много развълнувана от наградата. Научила за отличието когато ѝ се обадили от ректората в навечерието на церемонията. Стипендията ѝ е осигурена от „Шарлопов груп“. Още не знае подробности като това дали сумата ще ѝ бъде изплатена наведнъж, но вече е наясно за какво ще бъде използвана: „Мисля да изкарам допълнителни курсове, които са за надграждане на основната специалност като PNF, кинезиотейпинг и акупунктура“.

    Радилена Бойчева е завършила СУ „Проф.д-р Асен Златаров“ с отличен успех. Винаги е участвала активно в извънкласните форми, занимавала се е с бадминтон. А нейна запазена марка е лъчезарната ѝ усмивка.

    Теодора Кирякова

    Източник: Parvomai.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Ко
      Колега
      6 0
      14:55, 14 дек 2017
      Браво Радиленче. Успех по нататък в следването. Много поздрави кажи на Апостол Славчев от Първомайци. Той по наше време беше много добър атлет и преподавател. Леле,леле колко е побелял. Побелял е не случайно защото има нещо в главата.
      • Ку
        Кумеца
        0 0
        17:42, 16 дек 2017
        Тя не го познава .Явно е отлична студентка.Нека първо да се запознаят, и тогава може да го поздрави.Изключителен ЧОВЕК.
    • 2
      Т.
      Т.Б.
      0 0
      11:44, 15 дек 2017
      В България все още има достойни,умни и талантливи млади хора, които са гордост за семействата си а карат и нас да им се възхищаваме.Една от тях е Радилена.Браво мойто момиче.Бъди жива и здрава и все така лъчезарна.
    Последни новини