Призьорите в „Моят клас“ ще трият мръсни петна

Изображение 1 от 2

    По време на церемонията по награждаването, призьорите от конкурса за най-харесвана снимка „Моят клас“ получиха в допълнение на наградите си по един препарат за чистене на бели дъски. Той им беше даден от организатора на конкурса Пеньо Запрянова с пожелание да почистят не само писаното по дъските, но да изчистят и съзнанието си от мръсни и лоши петна.

    Трите класа, получили най-много „лайкове“ спечелиха ваучери, осигурени от Набор '68. Победителите от 9а клас на СУ „Проф.д-р Асен Златаров“ по традиция имат възможност да проявят благотворителност, да купят нещо за училището и да изразходват само за класа три ваучера по 100. Подласниците им – 11 а и 8 а клас на ПГСС разполагат с 50 лв. аа стоки за класа.

    През последните години конкурсът стана традиционен, а целта на организаторите е всеки клас да се почувства като едно семейство, започвайки с тази малка стъпка – да се снимат и да наберат най- много харесвания във фейсбук. За първи път тази година участие са взели класове, които са от други градове. А за най-ентусиазираните – дошли за церемонията от село Градина имаше и футболна топка.

    Теодора Кирякова

    Източник: Parvomai.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини