1 153 лв. набра при откриването си изложбата в подкрепа на Антон Лозев

    1 153 лв. бяха набрани още при откриването на благотворителната изложба - базар в подкрепа на Антон Лозев. Това се случи снощи в зала "Асен Крайшников" до КДК. 

    Близо 20 художници представиха 60 творби в различни стилове. Сред тях са имената на Здравко Нейчев, Йордан Йорданов, Яна Димитрова, дърворезбарят Георги Георгиев, Калина Тонева, Жеко Димитров, приложниците Десислава Енчева, Петя Арнаудова, Катерина Арт, Александър Киферов, фотографите Чавдар Димитров-Чочо, Ясен Кирилов, Николай Добрев, Румен Русев, Димитър Митев и др.

    "Във възторг съм от това което се случва в града, толкова много благодетели, радвам се като виждам как се напълни залата", сподели шефът на комисията по култура към ОбС Гроздан Грозев и благодари на всички. Стана ясно, че парите за първата процедура със стволови клетки в Турция вече са събрани.

    Благодарности към присъстващите отправи и Калина Тонева, която е бивша възпитаничка на Антон Лозев. Тя припомни как се е родила идеята за "Мисия Надежда за Антон", а нужната ссума за лечение в чужбина е 40 000 долара. 

    "Мисия Надежда за Антон" продължава, обяви Гроздан Грозев, който откри изложбата.  Тя ще остане отворена за посещение до 15 декември. Залата ще работи от 10 до 13 часа и от 15 до 18 часа. Всеки който желае да подкрепи лечението на Антон Лозев може да разгледа експозицията. Творбите са на символични цени.

    Набирането на средства продължава.

    Банковата сметка за дарения:  

    Юробанк България АД

    IBAN BG52BPBI79261062432301

    BIC BPBIBGSF

    Антон Игнатов Лозев

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини