Търсят 11 бирници в Хасково

11 свободни места за данъчни чакат кандидатите си в Хасковски регион.

Те са сред 117-те обявени от Националната агенция по приходите позиции за страната. Назначението ще е в звеното „Фискален контрол“ за длъжността „инспектор по приходите”.

Екипите ще правят проверки в близост до граничните пунктове, както и във вътрешността на страната – на местата, където транспортните средства са разтоварвани под данъчен контрол.

Фискалните агенти, които ще бъдат ангажирани на територията на Хасково, ще са на обход и на двата гранични пункта в областта – Капитан Андреево и Капитан Петко войвода, съобщават от местния офис на НАП.

Конкурсът за свободните работни места ще се проведе на два етапа. На първия участниците ще решават тест, чиято цел е да се установят професионални им знания. Допуснатите до втория етап, ще бъдат и интервюирани.

Работата на инспекторите в звеното за фискален контрол е свързана с физически и документални проверки на стоки с висок фискален риск. Данъчните ще следят как се движат стоките, дали се реализират на територията на България, изнасят ли се за трети страни и дали всички транзакции се отразяват коректно в счетоводните и финансови документи на превозвача, получателя и доставчика. Служителите в звеното ще бъдат обезпечени с транспортни средства и техническо оборудване за изпълнение на функциите си.

Кандидатите за работа трябва да подадат документи до 7 декември.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини