Спас Колев: За сега Андрей Атанасов остава в Първомай

Треньорът на „Борислав“ - Първомай, Спас Колев, опроверга появилите се информации, че голсмайсторът на отбора Андрей Атанасов се е запътил към Пловдивски клуб. Днес в няколко сайта се появи информация, че Головия хищник се е появил на "Лаута" и това е знак за преминаванто му при "Локомотив".

В последния ни разговор Андрей Атанасов каза, че остава в Първомай, но той има правото и свободата да реши друго – допълни Колев - и аз бих го подкрепил ако пожелае да премине в по-голям клуб. Той има потенциал и би могъл още да се развива. Той е добър футболист и го доказа като бележеше голове във всеки мач и стана голмайстор на всички „В“ футболни групи.

По отношение на цялостното представяне на отбора през есенния полусезон, Спас Колев сподели, че е изключително доволен от резултатите. За 3-4 месеца изградихме много силен колектив, похвали се треньорът, но призна, че е най-щастлив заради радостта на публиката.

Спас Колев остава начело на „Борислав“ и през пролетния дял. Каза, че предстоят срещи и би могъл да бъде по-обстоен за оценката на представянето и бъдещето на отбора едва след седмица, но намекна, че ще започне да следи по-внимателно играта на юношите.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (16)

  • 1
    Къ
    къци
    7 -1
    15:52, 27 ное 2017
    Поздравление за целия екип за футболистите които се хвърлят здраво във всеки мач , но трябва общината и бизнеса да засилят помощта за отбора също и терена е в много лошо състояние.
  • 2
    Хо
    Хохохо
    1 -12
    15:54, 27 ное 2017
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • 12
      1212112
      2 -3
      16:10, 27 ное 2017
      Само за допълнение ,че това момче от с. Градина отдавна не е от школата на гр. Първомай а е изградено в школата на ФК " Ботев - Пловдив".
    • 12
      123
      13 0
      18:54, 27 ное 2017
      Кой си ти бе комик, пиши си името а не се крий, мишок... Ти дали не си един от тия дето от двадесет години баталясвате първомайския футбол. Оправихте и мъже и деца, оплюскахте всичко и заблуждавате цял един град... Безсрамници, цял живот живуркате около футбола и почти бяхте затрили футбола в нашия град ...Изгонихте хората от стадиона, отвратихте всички, хората заради вас спраха да дават пари за клуба... Вие сте ад за футбола, никой в този град не ви вярва, не сте желани. Адмираций за ръководството, за това, че най-накрая докараха нови хора, които да ви покажат как се прави футбол... Всички си спомняме как нашия ,,местен,, треньор събра ,,цели,, осем точки за един полусезон, бяхме длъжни да го гледаме как се търкаля като мечка по терена и как трепереше преди всеки мач... Струвами се, че след това и в собственото му село го разкриха само за шест месеца...До лятото при нас всичко беше една голяма измислица, през клуба мина целия цирк Балкански... Бях спрял заради всички тия клоуни да ходя на стадиона. Сега съм там всеки мач, даже и при гостуванията на Борислав. Наслаждавам се и съм истински щастлив, че вече имаме отбор, имаме и треньори... Чаках този момент от години и да си призная бях изгубил надежда, като гледах как паразитите оглозгват всичко... Дааа, но всяко начало си има и край ! При нас времето беше спряло а вие говорите за юноши... Някой от вас ходил ли е на мач на юношите тази година и ако сте ходили, споделете какво видяхте... Мислите ли, че някой работи с тия деца....Не питам дали има надзирател при тях а питам за треньор...Знаете ли, че последния първомайски футболист с професионален договор е Владо Тилев, преди 23 години... Не е ли смешно, че през този толкова дълъг период, не сме успели да създадем поне още един Владо... И там ли ви пречеха наемниците...хах едва ли...Толкова сте глупави, че даже нямате сили да се радвате, тогава когато отбора ни постигна чудеса и рекорди... Знаете ли, че 34 точки на полусезона са рекорд за Борислав...А знаете ли, че тия 34 точки нареждат отбора ни на първо място сред всички отбори от Пловдив и областта, които се състезават в А-Б и В група.... Нищо незнаете, вие сте разсипниците на първомайския футбол... Сега обикаляйте и се молете на хората, които не ви познават, белкем някой ви обърне внимание... Хора като вас нямат място във този велик отбор !!!
    • 12
      123
      4 0
      19:11, 27 ное 2017
      Еййй, динозавър, на Андрей само може да му лъскаш обувките... Тия твойте юноши играят по първомайските селски стадиони и навсякъде са на последно място... Шматка, цял живот те чакахме и знаеш ли, където и да отидеш винаги си бил палячо !
  • 3
    Хо
    Хохохо
    4 -2
    16:26, 27 ное 2017
    Къде се е запалило за футбола и къде са му дали основата? В школата на Борислав! Къде са го забелязали ? На мач на Борислав!
  • 4
    Са
    Само Борислав
    5 -2
    17:09, 27 ное 2017
    Общите усилия на много хора помогнаха да се стигне до това много добро представяне на "Борислав".Големите герой на отбора са местните момчета- които някой освобождаваше ,държеше резерви,биха ги дори, но когато ги пущаха доказаха че не са по слаби от другите.А, що се отнася до наши деца тренирали и играли в прочутите, школи които някой боготвори ,почти няма някое от тези деца да е играло голям футбол на ниво мъже....Ако някой не помага поне с глупаво писане да не пречи!!!
    • Хо
      Хохохо
      0 -7
      17:36, 27 ное 2017
      Ти за кой отбор пишеш ??? Кои местни играят ? Двам... Виж коментара
  • 5
    Бо
    Бори
    10 0
    18:24, 27 ное 2017
    Даже и на първо място да стане отбора ,пак ще има недоволни ! Неблагодарно племе
  • 6
    Са
    Само Борислав
    8 0
    18:41, 27 ное 2017
    Пак си прекалил с увеселителните напитки!!Нима- А.Павлов,И.Янков,Н.Ангелов,Д.Митрев,Т.Тенев.М.Димитров,В.Колев,Г.Славчев,Хр.Атанасов са от другаде и играят в друг отбор??А момчетата които назоваваш- трите имат нещо общо с Първомай.И разбира се че,трябва да се обърне много по сериозно внимание и грижа за детско -юношеската школа и условията при които тренират и играят.
  • 7
    Fe
    FEN
    9 0
    18:46, 27 ное 2017
    има достатъчно местни футболисти като Динко Митрев , Николай Ангелов , Илия Янков ,Тенчо Тенев , Васил Колев , Митко Димитров , Георги Славчев, Апостол Павлов
    Те всички допринесоха много за доброто представяне на отбора през есенния полусезон
    успех момчета , продължавайте да бъдете толкова добри занапред
  • 8
    А
    А
    2 0
    19:48, 27 ное 2017
    Имате деца и юноши, имате треньори , имате база, имате топки, за какво са ви пари на децата заплати ли давате или си търсите оправдания за неуспехите. Намерете правилните треньори, те едва ли са много скъпи,А ТЕ И СЕГАШНИТЕ НЕ СА БЕЗ ПАРИ НАЛИ. В Бразилия ритат боси по пръстта, но стават нали......
    • 12
      123
      3 0
      20:26, 27 ное 2017
      Ето за това говорим ! Много добре написано, браво !!! Ама нали знаете, комплекасарите винаги търсят под вола теле ...
  • 9
    22
    2211
    4 -1
    13:11, 28 ное 2017
    Тролчето от китното село Крушево,който се мъчи да стане гражданин.
  • 10
    Фе
    фен
    7 0
    15:47, 28 ное 2017
    Отборът много радва, факт. Има си и местни момчета, има и раздаващи се от другаде. Нашата работа като фенове е да ди подкрепяме , защото те го заслужават. Всеки мач трябва да го играят пред поне 400-500 зрители. Дали Андрей ще остане - аз лично не вярвам. Но всеки си има право да решава. Адмирации за треньорското ръководство.
  • 11
    Fe
    FEN
    1 0
    22:38, 14 дек 2017
    Този ХОХОХО, защо не си гледа Евроколежа, а ни занимава с глупостите си. Толкова години му сърбахме попарата. Търкаляше се като валяк на терена и заедно с неговия човек, разказаха играта на любимият ни отбор. То беше илюзия, то беше чудо...Некомпетентност, измами и обезкостяване, а ние спряхме да ходим на стадиона. И сега когато от новото ръководство ни докараха треньори каквито поне по мое мнение, никога не сме имали. И когато тия треньори направиха един много хомогенен отбор от местни момчета и от момчета извън Първомай, и когато ние феновете се върнахме отново на стадиона и вече изпитваме удоволствие от футбола, който наблюдаваме, точно в този момент трябва да четем глупостите на един злобар и завистник, който имаше на разположение доста години да докаже себе си... От мое име и от името на много истински привърженици на Борислав, искам да пожелая още много успехи на треньорското ръководство и на всички момчета от отбора, които ни донесоха толкова много радост и гордост през есенния дял на първенството !
Последни новини