Благотворителен футболен турнир организират за Радост и Габи в Димитровград

Благотворителен турнир по футбол е поредното събитие в Димитровград, което се организира в помощ на двете нуждаещи се деца Радост и Габи. И за двете се набират средства за лечение в чужбина. Турнирът ще се състои на игрището с изкуствена трева до стадион "Раковски". Началото е на 2 декември, събота от 14:30 часа. Надпреварата ще продължи и в неделя - 3 декември от 13:30 часа.За тогава са предвидени полуфиналните срещи и финалът на турнира.

Заяка за участие са подали шест местни отбора, те ще дарят събрана от тях сума за лечението на момичетата. Имената им са ФК "Кво да ви кажа" ,ФК "Бригада", "Ти Би Ай" ,"Клетката" ,"DG" и отбора на Фен Клуба на ЦСКА-Димитровград. На място ще бъдат поставени кутии за дарения, които зрителите могат да оставят, ако желаят.

Припомняме, че предстоят две събития в подкрепа лечението на двете деца. Утре - 23 ноември от 18:30 часа в Спортна зала "Младост" предстои благотворителен фолклорен концерт на НЧ "Христо Ботев 1902". Поканите за него вече са изчерпани, поясняват организаторите. Напомнят на всеки с пропуск, че той трябва да бъде представян на входа на залата.

Същият ден от 15:00 до 20:00 часа във фоайето на залата ще има благотворителен базар, отново в помощ на Габи и Радост. Средствата и от двете мероприятия ще се преведат по сметките на децата.

Ако желаете да помогнете на двете деца, ето банковите им сметки:

IBAN: BG25 RZBB 9155100 8539080                                   

BIC: RZBBBGSF

Габриела Валентинова Атанасова

Банка ДСК
BIC – STSABGSF
IBAN – BG91STSA93000024757217

Радост Владимирова Дукова

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини