И "Борислав" не спря "Арда"

„Борислав“ не успя да препъне водача на „В“ Югоизточна група - "Арда" - Кърджали. Първомайци загубиха домакинския си мач от 16 кръг на първенството с 1:2

Първото полувреме завърши 1:1. Гостите пропуснаха да отбележат от дузпа още в 9-тата минута. С гол на Владислав Мисяк "Арда" поведе с 1:0 срещу "Борислав" в 32-та.
В 10 минути по-късно дежурният голмайстор Андрей Атанасов върна надеждите на първомайци, отбелязвайки рядко красив гол. С удар от 25 м той заби топката под гредата на гостите. Победният гол реализира в 58-ата минута Ахмед Осман.
 

След загубата, „Борислав“ отстъпи третата си позиция на Карнобат и вече е четвърти, в следващия кръг двата отбора се изправят един срещу друг и в директен сблъсък ще решат кой е по-добрият. 

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    За
    запалянко
    1 -2
    07:57, 19 ное 2017
    Кой измисли "задължителен" благотворителен вход един,а след това и два лева?Благотворителност означава ДОБРОВОЛНО да се оставят пари!Поставя се една кутия и който желае и когато има възможност да остави колкото иска!Това,което е в момента, е изнудване на верните "бедни" фенове на "Борислав"!А иначе-БРАВО за сърцатата игра на отбора!Браво на всички ,които спомагат за хубавите спектакли на стадиона!
Последни новини