Безплатно обучение за бизнеса в Смолян за онлайн търговията и предстоящите промени в законодателството

Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия организира обучение за бизнеса в Смолян, съобщи регионалният представител на Агенцията Веселина Велчева. Очаква се във форума, който ще се проведе в сградата на областнадминистрация на 14.11.2017 г., да вземе участие представител на ръководството на областната управа, а сред аудиторията да са хора от реалния бизнес – производители търговци, консултанти, експерти от администрации, студенти и ученици.

Това е третото обучение за бизнеса, НПО и администрации, което Агенцията прави за област Смолян за 2016 и 2017 г. Участието на всички е безплатно, а обучението е на особено актуална тема „Онлайн търговията и възможностите пред малките и средните предприятия за увеличаване на продажбите“. В програмата са предвидени интересни лектори, които ще презентират актуална информация относно правилата за търговия онлайн, законодателството в тази посока, както и начините за застраховане на търговските контракти в страната и в чужбина.

Много важна е и информацията за предстояща (през пролетта на 2018 г.) законодателна промяна за защита на личните данни с която фирмите трябва отсега да се съобразят, за да предпазят бизнеса си от неточности при спазването на правилата.

За въпроси и уточнения на тел.: 0882 949 723 или на е-mail: plovdiv@sme.government.bg

СмолянБГвести.нет

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини