33 °C

Отборът на ПГСС победи връстниците си от Перущица

Волейболният отбор на ПГСС „Васил Левски“ спази традицията и за поредна година гостува на своите връстници от ПГЛВ „Христо Ботев“ - Перущица, съобщава електронното издание на гимназията "Ученически стандарт". Този  път момчета „разчупиха каръка“ и победиха домакините си.

Срещата се игра в новата градска спортна зала на Перущица и завърши в 4 гейма.

Серкан Якуб, Славчо Славчев, Михаил Димитров, Стефан Мутов, Благой Димов, Манол Атанасов, Вилин Леков Михаил Петков взеха реванш от съперниците си за поредица от загубени мачове.

Превъзходството на първомайци пролича в първия гейм, в който изненадаха перущнци. Домакините не можаха да реагират веднага и загубиха с 25:14. Във втората част се опитаха да се противопоставят, но въпреки по-добрата им игра, отборът на ПГСС все пак им отмъкна гейма с 22:25. Това разконцентрира момчетата от Първомай, които макар и трудно предадоха следващия гейм на съперниците си с резултат 23:25.

Треньорът Найден Йорданов припомни на момчетата за заканата си, че ако отново загубят срещата, ще пътуват до Първомай на стоп. Това ги амбицира и те се раздадоха в четвъртия гейм, затваряйки го с резултат 25:16.

Срещата е продължение на дългогодишна традиция гимназистите от двете земеделски училища да мерят спортните си умения, като си разменят гостувания два пъти годишно.


Хороскоп за 24.09.2018

Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби
Моля, изберете зодия
Последни новини