СНЦ „МИГ Ардино-Джебел“ получи Почетна грамота от Националното сдружение на общините

Почетна грамота от Националното сдружение на общините в Република България (НСОРБ) получиСНЦ „Местна инициативна група Ардино-Джебел“ в категория „Активни граждани“ за изпълнението на иновативни проекти в рамките на инициативата "Водено от общността местно развитие".Отличието бе връчено на председателя на СНЦ „МИГ Ардино-Джебел“ инж. Изет Шабан от заместник председателя на Управителния съвет на Националното сдружение на общините в Република България инж. Хасан Азис. Това стана на официалната церемония на 12-та годишна среща на местните власти в Албена, която се организира от НСОРБ.

Председателят на Сдружението инж. Изет Шабан благодари за високата оценка и декларира волята и желанието на членовете му за бъдеща съвместна дейност с местната власт.

„За мен е изключителна чест именно на този градивен и важен форум за страната да получа награда от името на СНЦ „Местна инициативна група Ардино-Джебел“. Вече  13 години Сдружението работи за развитието на селските райони на териториите на двете общини. С реализираните проекти решихме проблеми, касаещи конкурентоспособността на местния бизнес, подобряването на жизнената среда и услугите, повишаването на знанията и придобиването на умения на хората. Насърчихме прилагането на иновативен подход при решаването на съществуващите проблеми“, каза инж. Изет Шабан.

Гюнер Шукри

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини